dinsdag 18 juli 2017

Boomstamschijf intratuin

Boomstam wordt salontafel - LiveLoveHome,rh:livelovehome. ClCON2v42KwX-VLZT1Oow5yj_RcgU6ZA4g0obr_VJ8jAl7umpjNaF35uA7NDtI4VqarT-w5Y0AN_CEglpPg,,,ow:30pt:Kerststukje maken in stappen - Intratuin,rh:intratuin. Diy: Geweldige ideeën met boomschijven. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Voor woondecoratie of decoratie voor in huis kun je volledig terecht bij Intratuin.


Bij ons vind je alles van houten decoratie voor aan de muur tot aan gebreide cactussen.

Alle klassiekers én volgens de laatste trends! Dus ben jij op zoek naar decoratie sfeermakers voor in de woonkamer, slaapkamer, gang of badkamer? Prijs zoiets als openhaardhout. Boomschijven voor het klauteren voor geitjes. Leuke boomstam schijven.


Voor decoratie binnen of buiten of . Potloden kan je op een creatieve manier kwijt in een boomstam of boomschijf. Haal de natuur in huis dit mooie boomstam plateau.

Het decoratieplateau heeft een diameter van cm. Decoratie boomstam middel. Een decoratieve boomstam die buiten naar binnen brengt. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, een boomstam tafeltje! Super leuk als bijzettafeltje of als bijvoorbeeld een nachtkastje.


Je kan er eigenlijk alle kanten mee op in huis en het staat onwijs stoer door de natuurlijke en robuuste uitstraling van het hout. Ik kan hem nu van mijn wishlist afstrepen want ik heb . Denk hierbij aan Wensschijfjes, Schijven met schoolbordverf, Schijven met tekst, Naturel houtschijven, Etageres van houtschijven en meer. Kijk verder voor ons volledige assortiment.


Vergelijkbaar Boomstamtafels. Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken! Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk.


Mod podge of crea podge (te koop bij de action). Een leuke foto, uitgeprint op gewoon papier. Gel medium (te koop bij de action onder de naam acryl vernis). Voor alternatieven: check de opmerkingen . Mooi, modern en landelijk kerststuk!


Gemaakt op een boomstamschijf.

De kerstshow van Intratuin Duiven was altijd al een van de grootste – zo niet de grootste – van het land. Of om samen bij elkaar op een dienbla boomstamschijf of andere plaat te zetten. Ja de spreuk is gevonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts