vrijdag 28 juli 2017

York tafel

Mooie, stevige cottage eettafel afgewerkt met een donker bovenblad en een witte onderkant. Onderaan deze tafel heb je mooie X-poten. Verkrijgbaar in verschillende maten.


Deze eetkamer bevat een dressoir (215cm), een vitrine (122cm) en een tafel van 190cm. Sun garden is een expert op het gebied van comfort in je huis en tuin. De boxspring bedden, matrassen en kussens van dit merk geven je overal een comfortabele .

Online InterieurShop is de Online webshop voor al jouw interieurproducten. Mooie inklapbare teakhouten tuintafel. Door de mooie dikke messing pinnen te verwijderen kunt u de tafel inklappen.


Direct uit voorraad leverbaar. Deze klassieke eetkamertafel in een “ nieuw” jasje kunnen wij helemaal naar wens voor u uitvoeren. Lifestyle Eetkamertafel uit eigen productie.


De gekandeleerde poten laten wij draaien uit Yellow Popper hout en het blad is gemaakt van massief Europees eiken. U kunt zelf de kleur van het onderstel kiezen en de kleur en .

De verlengbare tafel York kan je combineren met de tuinstoelen Laos voor een volledige tuinset. Het onderstel van de tafel is vervaardigd van aluminium. Aluminium is licht, sterk als staal én roest niet.


Het oogt modern en combineert ook vlotjes met andere materialen als wicker, textylène en teak. Reserveer online een tafel voor Hotel New York of NY Basement door een keuze te maken uit onderstaande restaurants. Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 4gasten. Hiermee wordt het onderhoudsarme van een aluminium frame en de warme uitstraling van het teakhout gecombineerd. York tafel aluminium-teak van Hamilton Bay OUTDOOR.


De york teak tuintafel is vervaardig een populaire tuintafel gezien de aantrekkelijke prijsstelling. De tafel is makkelijk te combineren met vrijwel alle stoelen. De york is verkrijgbaar in drie afmetingen en eventueel met elkaar te combineren gezien dezelfde breedtemaat van cm.


WIJ LEVEREN OOK IN NEDERLAND ! Salontafel New York ( Tafels , Wonen). Deze originele salontafel is voorzien van een afbeelding new york.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts