donderdag 20 juli 2017

Blokhut 28mm

Blokhutten met een zeer stevig 28mm profiel. Eenvoudig online te bestellen via de webshop van Online Tuinhout. Deze houtdikte is de meest verkochte maat onder onze houten tuinhuisjes. Kies uit goedkope blokhutten bestaande uit een berging of tuinhuizen met afdak. Wij raden mm blokhutten aan.


Koop of Verkoop 28mm op Marktplaats.

Deze naaldhout grenen geïmpregneerd blokhutprofiel is glad geschaafd. Deze blokhut profielplanken zijn 12. De houten blokhutprofiel delen zijn bij onze online houthandel verkrijgbaar in meter en meter. De werkende hoogte is 1cm. Op zoek naar een (maatwerk) blokhut ? Voor iedere tuin is er een geschikte blokhut verkrijgbaar.


Bij ons een uitgebreide collectie blokhutten en tuinhuizen en meer. Met blokhut Epe 400x250cm van 28mm creeërt u veel praktische opbergruimte in de tuin.

Het tuinhuis is lekker ruim en voorzien van een drempelloze hoge dubbele deur, ideaal om het tuinhuis te betreden met zware voorwerpen. Een echte moderne eyecatcher in uw tuin en ook nog eens praktisch! Dit model kan ook gespiegeld opgebouwd worden en is dus plaatsbaar aan beide zijdes. Tuindeco blokhut aanbouw 28mm. Toevoegen aan verlanglijst.


Grootste assortiment online o. Naast dat dit tuinhuis mogelijkheid biedt om fietsen op te bergen, is het mogelijk om een overkapping aan te bouwen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Dat betekent extra beschutting en heerlijk vertoeven tijd. De goede opbouwinstructies . Koop deze of andere tuinverblijf aanbiedingen goedkoop bij Houtindetuin B. Houthandel Martin Robben voor al uw voordelige hout en bouwmaterialen.


Het adres voor blokhutten , tuinhout en speelhuisjes. Kozijnen worden op maat gemaakt en kunnen tevens geleverd worden als bouwpakket deze vindt u nergens goedkoper! Breedtemaat berging: 1cm. Dakoverstek rondocm.


Deze houten cottage blokhut type Aksel is ideaal als opberg schuur, maar is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden.

De blokhut Walter is uitgerust met een ruime overkapping . De houtdikte van mm zorgt voor een goede isolatie. Houtsoort: onbehandeld vuren. Funderingsmaat: 280x280cm. Richard (m² dakleer).


Stel uw vraag via ons contactformulier. Hiervan is een vast raam en de ander een uitzetraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts