vrijdag 14 juli 2017

Salontafel hout met metalen onderstel

Boomstamsalontafel Incl. Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. Verkrijgbaar in verschillende afmeting.


De bijzettafel met los dienblad is gemaakt van zwart metaal en daarom toepasbaar in bijna iedere interieurstijl. Een trendy set van ronde bijzettafels met mangohouten blad en een zwart stalen onderstel. Norrut Kruse salontafel vierkant hout met metalen onderstel.

Met de Kruse salontafel haal je de natuur in huis. Door zijn natuurlijke materialen en metalen onderstel in zwart, hoort hij zowat overal thuis. Je ontvangt hier een uniek meubelstuk!


De Kruse salontafel heeft een mooi en uniek blad in. Fabuleuze eikenhouten bureautafel met metalen frameen onderstel gemaakt door Bredase meubelmaker Christiaan Domenie. Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen.


Tight - Bijzettafel - vierkant - naturel - houten blad - zwart - metalen onderstel - 80x80x60cm. Van ronde houten salontafels tot vierkante metalen salontafels die prachtig zijn afgewerkt met allerlei materialen en kleuren.

Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel. Houten salontafel met wielen metaal onderstel. Salontafel met tegeltjes.


Voor een natuurlijke sfeer in huis kiest u voor de salontafel ECLEA! Originele salontafel - Plaat van massief acaciahout. Poten van metaal - Afmetingen: Lx Dx Hcm. Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde. Deze super stoere salontafel met grof houten blad en metalen onderstel.


Voor als je opzoek bent naar iets unieks, iets wat niet iedereen heeft staan en ook nog super leuk geprijsd is, is deze tafel de juiste keuze! Benieuwd hoe gaaf deze salontafel er in het echt uit ziet? Kom dan snel langs in ons filiaal in Kesteren! Nog een trend op het gebied van salontafels is het houten tafelblad en een stalen frame.


Deze stoere versie past door het gebruik van hout en metaal perfect in het industriĆ«le interieur. Doorgaans wordt de salontafel intensief gebruikt. Hierdoor is het wel aan te raden deze tafel regelmatig schoon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts