donderdag 27 juli 2017

Uitzetraam paardentrailer

Uitzetraam Weijer met getint glas en tralies. Voor montage in paarden veetrailers en gesloten aanhangwagens. Naar zijden te openen of helemaal. Frame en glas zijn los leverbaar.


Montage en afdichting dmv.

Tüv gepruft inbouw maten 5mm x 3mm voor montage bevelen wij soudal PU Lijm aan( zie eigenschappen en verwerking soudal PU wit artikel) Terug naar overzicht . Henra aanhangwagens zijn royaal uitgevoerd met o. Als optie verkrijgbaar: Polyester boven klep, Aluminium velgen, zadelbeugel op de zijwan . De meeste gangbare onderdelen en accessoires liggen op . Het interieur en exterieur van onze paardentrailers is ontworpen met aandacht voor uw paard. Het laden van uw paard wordt makkelijk door de lage instap. Tijdens de rit zal uw paard rustig blijven door de comfortabele vering. De zonwerende uitzetramen zorgen voor frisse lucht, waardoor uw paard klaar .

Op deze pagina vindt u het overzicht van ramen, dakluiken en ventilatoren voor paardenvrachtwagens die wij te koop aanbieden. Hotra Trailers: specialist in paardenvervoer. Met alle plezier sturen wij u snel een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.


Indien u niet de juiste hoogte of breedte van het raam of dakluik kunt vinden, bel of e-mail ons en wij proberen . Ramen,sloten rubbermatten alle onderdelen voor uw paardentrailer. Prijs: Niet van toepassing. Dat is de Henra alu paards paardentrailer. De Sirius SAluminium Paards PaardenTrailer.


Scherpe prijzen en snelle levering! Te koop bij de weijer trailer group: diverse 1½, paards gebruikte tweedehands occassion paardentrailers : (advertentie van 2) foto. Weijer Trailer Group heeft meer dan 2aanhangwagens voorradig in haar showroom! Hierin zijn ook vele paardentrailers zichtbaar, zoals de Anssems Excellente.


Deze is leverbaar tegen zeer scherpe actie prijzen! Schokbrekers op de assen -Fraaie polyester spatschermen -Lichtmetalen velgen. Wij gebruiken cookies, sluit deze melding.


Atec raam Starline Technoline Olympialine en Regency.

Los raam ten behoeve van Atec paardentrailer - Raam zonder bevestigingsmateriaal - Ten behoeve van Starline, Technoline, Olympialine, Regency - Uitvoering links en rechts ( afbeelding is een links raam ) - Op de afbeelding is het optionele rooster voor het raam. De paardentrailer van Cheval Liberté is een goede en degelijke trailer. Paardentrailer van Cheval Liberte, vervoert uw paard veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts