donderdag 18 januari 2018

Autobedrijf schijndel duinweg

Een schat aan ervaring in de autobranche en een betrouwbare partner voor zowel leverancier als afnemer. Door onze actieve houding in de markt en doordat wij door zowel dealerbedrijven als universele . Of het nu gaat om APK, onderhou reparatie of diagnose! RVM Automotive is opgericht door Ruud van Maasakkers. Ruud heeft ruim jaar ervaring in de autobranche.


Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij een van de meest toonaangevende dealerbedrijven die ons land kent.

Onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Neem contact met ons op. Wij denken mee met de klant in oplossingen en bieden daarbij door ons grote netwerk de beste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Schijndel overzichtelijk op een rij op AutoTrack. Onze Kernwaarden zijn: Service en. Al onze occassions op de website te vinden.


Ter plaatse bleek de auto aan de voorzijde volledig in brand te staan. De politie en brandweer waren snel aanwezig.

Bilsen wil niet meedenken op geen enkele wijze en hij is niet aangesloten bij de Bovag. Persoonlijk op de hoogte blijven van autonieuws ? Raadpleeg de openingstijden, tarieven en meningen over de garage en maak uw keuze. Auto , Off roa Bedrijfsvoertuig . In de bedrijfshal bevindt zich een aparte ruimte, welke kan dienen als kantoorruimte.


Deze ruimte is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Uw handen ecologisch reinigen? Laat uw auto weer glanzen. Welkom bij Automobielbedrijf G. U kunt dus ook bij ons terecht voor: ONDERHOU REPARATIE, APK KEURING, ROETTEST.


Koffie staat voor u gereed. Van Boxtel Automotive is a specialist in sales of Mercedes- Benz components. Automaterialen en autogereedschap.


De wagen stond geparkeerd op de oprit bij een huis aan de Duinweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts