maandag 15 januari 2018

Wenge meubelpanelen

De tropische loofhoutsoort wengé is bijzonder hard en daardoor iets moeilijker te verwerken. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurscharkering geeft wengéhout een degelijke en warme uitstraling. Wengé dat vers gezaagd is, heeft een lichtbruine kleur.


Zodra het wengéhout aan licht is blootgestel . Verkrijgbaar in schillende afmetingen. Bekijk ons aanbod en bestel direct in de winkel!

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Bestel nu uw meubelpaneel van CanDo bij NuBuiten.


Onderstaand een overzicht van de decoren die leverbaar zijn in meubelpaneel. Meubelpaneel is een gemelamineerd spaanplaat. De platen hebben een afmeting van 2x 2cm.


Onder de afbeeldingen staan de beschikbare diktes en de bijbehorende prijzen.

De twee lange zijden van dit paneel zijn afgewerkt met een melamine kantenband. U kan deze platen gebruiken bij de opbouw en afwerking van keukens, dressings, meubels of als legborden in de garage. Onder andere voor meubel- en interieurbouw.


Het CanDo meubelpanelen assortiment biedt vele dessins en maatvoeringen. Je kunt meubelpanelen onder andere gebruiken voor het maken van meubels en boekenplanken. Binnenshuis toepasbaar Krasbesten. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Deze kantenband van Nordlinger is de ideale oplossing voor de afwerking van uw meubelpanelen of plankjes.


Het heet verlijmen wordt gedaan met behulp. Dit product is niet beschikbaar via de webshop. Wij hebben een grote partij meubelpanelen op voorraad in diverse kleuren, designs en afmetingen. Gerelateerde producten . Het CanDo kantband meubelpaneel 24mm wengé reliëf (meter) is bijpassend kantband bij meubelpanelen van CanDo voor de afwerking van zaagsnedes. Na verlijmen het overtollige kantband weg snijden.


Hiervoor is de CanDo kantenbandsnijder te gebruiken. Voor een perfecte afwerking de rand naschuren met een . De mm dikke panelen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor achterwanden bij keukenbladen, achterwanden van kasten, enz. Het mm dikke materiaal wordt toegepast voor kastrompen, . Extra Productinformatie: Loofhout is o.

Deze massieve bladen leveren we in diverse uitvoering .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts