woensdag 24 januari 2018

Witte houten vloer

Op zoek naar geschilderde houten vloeren voor bijvoorbeeld een brocante uitstraling? U bent aan het juiste adres bij Plankenland! In de collectie van KARWEI vind je ook een witte houten vloer.


Zo hebben we een wit geolied eiken houten lamelparket. Dit lamelparket bevat nog steeds de fijne warme uitstraling van een natuurlijk houten kleur, maar is nét even anders.

Combineer bijvoorbeeld deze vloer met een witte muur voor een rustige uitstraling. Deze witte houten vloer is het ideale decor voor al je brocante-vondsten. De vloer is gemaakt van dakhout en geschilderd in een verf met verharder.


Silo was één van de eerste winkels in Nederland die deze vloeren aanbood. Intussen hebben wij al heel wat klanten blij gemaakt met onze vloeren. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bezichtigen én bespreken.


Eén van de producten die wij.

Ontdek onze prachtige witte houten vloeren en kies de witte kleur die het beste bij jouw interieur past! Uipkes levert prachtige maatwerk houten vloeren in ruim kleuren! Heeft u het lef om te gaan voor een witte houten vloer met Woca Floorpaint?


De heldere, frisse uitstraling van een witte houten vloer past goed bij de moderne opvattingen over interieur en design. Internationale ontwerpers en architecten kiezen in hun werk vaak voor deze. Wit geschilderde houten vloeren kant en klaarwit geschilderde vloeren zijn dé trend van dit moment. Wij bieden deze vloeren aan in iedere breedte en met elke glans graad die u wenst. Krijt witte houten vloer : ideaal in combinatie met vloerverwarming en op maat gemaakt.


Bekijk direct deze krijt witte houten vloer online of kom langs in onze showroom in Heerenveen. Deze wit geschaafde houten vloer past in ieder interieur. White wash – Wij verkopen talloze houten vloeren met een white wash effect. U kunt kiezen uit doorschijnen, half doorschijnend en dekkend white wash. Onze keuze aan exclusieve houten vloeren is erg groot en er zijn veel combinaties mogelijk van dikte, sortering, breedte, kleur enzovoort.


Wij helpen u dan ook graag met kiezen in onze showroom in Schagen of Amsterdam. Vloermarkt levert houten vloeren in praktisch alle mogelijke kleuren. Een witte houten vloer creëert een ruimte en licht in een interieur.

Daarnaast is wit een kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en houtsoorten. In onze werkplaats liggen stapel onbehandeld Europees Eiken, die we kunnen behandelen . Stop maar met zoeken naar tijdloos, duurzaam, stoer, puur en eerlijk. Lees ook over het alternatief! Hout heeft het allemaal!


Kies bijvoorbeeld een -Nederlands geproduceerde- parketvloer met verschillende afwerkingen of de aanbieding onbehandelde eiken planken. Of stel uw eigen vloer samen met ons eigen, in Nederland . Betonvloeren, vloeren met een patroontje, houten vloeren , vloeren van spiegelscherven (ja, echt)… we vinden ze stuk voor stuk prachtig. En hoewel we sowieso al fan zijn van onbewerkte houten vloeren , vinden we het stiekem ook prachtig als deze geverfd zijn. Bijvoorbeeld in sereen wit , zoals we veel . Doordat deze eiken vloerdelen zijn gerookt komt de kleur uit het hout zelf.


Hierdoor is de uitstraling heel natuurlijk. Na het roken wordt deze eiken houten vloer in de gewenste kleurolie gezet. Dit alles gebeurt in onze eigen oliestraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts