maandag 22 januari 2018

Hea 200 gewicht

STALEN BALKEN EN PROFIELEN. EUROPESE BREEDFLENSBALKEN HEA. Europese breedflensbalken HEA. G = gewicht f =doorsnede v = verfoppervlakte. Ten opzichte van een HEB balk is de HEA lichter uitgevoerd.


Een HEA balk is geschikt als kolom of als ligger in een constructie.

Zowel het draagvermogen als het gewicht van een HEA balk zijn afhankelijk van de maat. TECHNISCHE SPECIFICATIES. Al deze balken zoals HEA , HEB, IPE, UNP hebben wij in principe op voorraad. Iemand enig idee waar ik een HEA 2balk met lengte 4mzou kunnen bestellen en die leveren met kraan in regio gent ? Dat verschil in gewicht ga je volgens mij nooit goed maken in een iets lagere kiloprijs voor de HEB2(als dat al zo is).


De lichte variant H-balkstaal, te herkennen aan een wat dunnere flens en de vorm van een H. De laatste letter staat voor de dikte van de flens, waarbij A voor de dunste uitvoering van H-profielen staat. Bij HEA -balken ligt de hoogte van de balk lager dan de flensbreedte. Dit geldt tot de maximale flensbreedte .

Maximum toelaatbare gelijkmatig verdeelde belasting in kg. Draagvermogen HEA BALKEN. De cijfers gelden voor een balk, vrij opgelegd aan de uiteinden, rekening houdend met het eigen gewicht. De Wagner HEA Control PRO 250R (kunststof versie op een standaard) van de “ High Efficiency Airless” Control Serie, samengevat HEA. Poutrel HEA 2Lengte: 2m25cm.


HEA 1afmeting: x 1mnooit gebruikt - anti-roest behandeld gewicht : kg. Koop of Verkoop hea op Marktplaats. Beispielhafte Produktabbildungen. Bitte achten Sie auf die Statik.


Der HEA ist der leichteste Träger dieser Reihe und hat die geringste Belastung. Gewicht je Meter, 40kg. Breite aussen (a), 2,mm. Minimale afname van het product is 1. Kwaliteit: S235JRGvlgs.


Zagen: U betaalt exact de hoeveelheid die u bestelt en heeft geen restmateriaal, . HEA constructiebalk: wordt toegepast als ligger of als kolom in een constructie. Zeker als het gaat om veel verdiepingen, moet veel gewicht naar de steunpunten op een veilige manier worden afgedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts