vrijdag 12 januari 2018

Hangende boekenplank

De blogger laat ons zien hoe je hangende planken maakt met een stuk stevig touw. Markeer met een potlood de punten waar je door je plank een gat wilt boren. Let op: je boormachine mag niet breder zijn dan het touw dat door je plank gaat, anders blijft de plank namelijk niet hangen.


Ons assortiment beschikt over mooie, betaalbare wandplanken. Bij ons vind je alles van beugel tot wandplank of losse plankdragers. Op zoek naar wandplanken?

Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Boekenplank , zwevende plank , fotolijstplank.


Een losse houten wandplank ophangen? Wandrek of wandplanken met plankdragers? Check nu onze ophangsystemen.


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare hangende boekenkast ! Laten we aan de slag gaan!

Het team van Biano heeft een eenvoudig DIY stappenplan gemaakt voor een hangende boekenplank met leren consoles. En geloof ons: het is écht niet moeilijk! Vele aanbiedingen bij bol. Robuust eiken wandplank stoer landelijk! Praktisch en decoratief.


Bekijk de foto van marcmet als titel hangende boekenplank gemaakt van draadeinden en steigerhout, past goed bij de siergrindvloer en andere inspirerende plaatjes op Welke. De mooiste design boeken- of wandplanken vind je bij Musthaves. Met dit wandrek in retro-look creëer je veel opbergruimte in de keuken, woonkamer of slaapkamer.


De rustieke materialenmix van hout en ijzer is een echte blikvanger. Dankzij het meegeleverde montagemateriaal is de s. Een blinde plank vormt een mooi geheel met de muur en je wordt niet afgeleid door montagematerialen. Kijk hier hoe je dit gemakkelijk zelf kunt maken. Om een plank zwevend op te hangen zijn onze onzichtbare schapdragers ideaal.


Met dit ophangsysteem kun je door middel van de ophangbouten een plank aan de muur plaatsen zonder beugels. Mooi als hangende plank voor accessoires of als extra boekenplank in het kantoor. Hoe je jouw planken ook op wilt . Aan beide uiteinden van de plank komen twee gaten, die op gelijke hoogte zitten.


Dit kun je met een meetlint heel precies bepalen.

Boor nu gaten in de plank. Zorg ervoor dat de gaten groot genoeg zijn om het touw doorheen te halen. Passen houten materialen niet in je interieur?


Verf ze na het boren in . Behalve dat deze boekenkasten bijdragen aan het besparen van ruimte in je woonomgeving, zijn ze ook nog trendy in je woonruimte. Neem ook een kijkje in een van onze winkels om . Zwevend schap of plank blind bevestigen aan muur met stalen pennen. De diepte komt overeen met lengte van de grijze plankdragers. Zorg dat de boormachine mooi haaks .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts