dinsdag 23 januari 2018

Pocket escape room online speluitleg

Lukt het je om met je teamgenoten op tijd uit het laboratorium te ontsnappen? Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Let op: dit spel is maar één keer speelbaar, omdat u na . Kaartspel gebaseerd op escape rooms.


In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van kaarten vol raadsels en voorwerpen.

Een nieuwe dag, een nieuw Escape Room spel. Pocket Escape Room , of Deckscape, is de nieuwste telg in . Het spel werd bedacht door Martino Chiacchiera en Silvano Sorrentino en uitgegeven door 9Games. Eerder deze maand schreven we een review van de gelijkaardige Exit-games van dezelfde uitgever,.


Ontbrekend: online bol. Dat klinkt niet ontzettend creatief en als we eerlijk moeten zijn, dat is het spel eigenlijk ook niet echt. Escape room spellen reviewen is in verband met spoilers sowieso lastig, maar dit . Pocket escape room is een compact kaartspel , uitgegeven door 9games.

De spel bestaat uit kaarten vol met spelletjes en raadsels die je moet oplossen samen met je teamgenoten. Elke uitdaging is verschillen lukt het jou om snel te ontsnappen? Feel the thrill and enjoy the mystery from a escape game in your own home! In this boardgame the object is to find the codes to “ escape ” within minutes by solving puzzles in riddles. Bekijk hier ons volledige assortiment kaartspellen.


Voor 21:besteld = morgen in huis! Zodra jullie een cijfer of kleurcode gevonden hebben zoek je de bijbehorende sleutels en stop je die in de Escape Room Unit. Het spel draait om een kist met sloten en symbolen en de geheimen in die kist moet jij zien te bereiken . Online goedkope Escape Room spellen bij ShopAlike.


Ontdek ons grote assortiment aan speelgoed en spellen hier. Van bordspellen, knuffels tot speelgoe u vindt het hier goedkoop online. Koop nu uw speelgoed online. Gebaseerd op escape rooms. In dit spel zal je moeten samenwerken, logisch nadenken en aandacht hebben voor details!


Om het mysterie te kunnen oplossen krijg je een enveloppe met wat uitleg over het mysterie, maar ook verschillende attributen die je nodig zult hebben. Los raadsels op, ga op zoek naar verborgen aanwijzingen en vind delen van . Op oktober werd het bordspel Escape Room heel goed ontvangen, dus breng ik het dinsdag terug mee. Kunnen zij ook de volgende codes kraken?

Zaterdag ga ik naar Essen. Wat ik zal meebrengen is voor mij nu ook nog een verrassing, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts