donderdag 25 januari 2018

Plankdrager zwart

Vele aanbiedingen bij bol. Leren plankdragers Alweer een stoer product in . DURALINE Bevestigingset Fixset schroeven universeel zwart. Om planken aan de wand te bevestigen, kun je niet zonder plankdragers ! Duraline industriële plankdrager pipe zwart stuks.

Alleen in de bouwmarkt te koop. Veel keus bij GAMMA: planken ophangen met plankdragers , schapdragers en ophangsysteem planken. Plankdrager leer cognac stuks. Set van metaalkleurige plankdragers. De Stoer Metaal plankhouders hebben een matte lakfinish waardoor de metaal look behouden blijft.


Vind plankdragers zwart op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Maakt van elke plank van 23cm diep een stijlvol wandmeubel. Werk je schappen mooi af met deze gebogen konzolen. Deze zwarte plankdragers passen perfect in een modern interieur.


Ze zijn 25cm hoog en 30cm lang. Deze plankdrager is uitermate geschikt in een modern ingericht. Nu te koop bij voor € 0. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


De breedte van deze plankdrager is 40mm. Handson plankdrager 200x2mm gelakt wit. Mooi afgewerkt met ronde hoeken verstelbaar in standen voor smalle en bredere planken, een eyecatcher in ieder interieur. Waelbers plankdrager uit de blackline collectie.


House Doctor Wandsteunen metaal zwart. Goed in Stijl heeft de meest bijzondere en unieke kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers in Nederland en Belgie. Tover een simpele plank om in een trendy meubelstuk met deze lederen plankdragers in zwarte kleur.


Met deze stoere plankdragers geef je gelijk een stoere touch aan je interieur.

Niet alleen leuk voor in de keuken, woonkamer of werkkamer maar ook super gaaf . Zware plankdrager in de kleur zwart. Afmeting: 3x 2mm . Helemaal hip leren plankdragers , verkrijgbaar in de kleuren zwart , cognac en bruin. De leren plankdragers zijn per twee verpakt. Het smeedijzer beslag is door de aantrekkelijke vormen en de diep zwarte kleur van alle tijden. Op ambachtelijke wijze gesmeden behoort Kirkpatrick tot één . Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!


Onze vintage plankdragers zijn in het wit, zwart of aluminium verkrijgbaar. De functionele plankdragers zijn gemaakt van hout, en geschikt voor het maken van. LEREN PLANKDRAGERS - zwart (set van 2) Deze prachtige 1 leren plankdragers zijn naast onze leren handgrepen een echte must have op het gebied .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts