maandag 15 januari 2018

Speelhuisje hout exit

Exit speelhuisjes hebben leuke aantrekkelijke designs en zijn gemaakt van cederhout. Een houtsoort waarbij geen chemicaliën zijn gebruikt. De houten speelhuisjes van Exit zijn eenvoudig in elkaar te zetten.


Van knus en gezellig meisjeshuisje tot stoer huis met veranda en glijbaan. Ook zijn er leuke accessoires . De speeltorens gaan jarenlang mee, niet alleen vanwege het duurzame hout , maar ook omdat je de schommels eenvoudig aan kunt passen. Van babyschommelzitje tot een stoere nestschommel, de Aksent speelhuisjes groeien met de kinderen mee! Het speelhuis is gemaakt van cederhout , en is daardoor bestand tegen weersinvloeden en vocht.


Hierdoor is dit speelhuis. Groot assortiment van meer dan 5produkten. Een frisse groene glijbaan en hout in meerdere. Welk kind wil er nu geen eigen speelhuisje in de achtertuin?


Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? EXIT Ibiza Natural 1- Speelhuis. Dit huisje wordt naturel geleverd en kunt u zelf in een leuke kleur schilderen, zie de voorbeelden op de. Speelplezier gegarandeerd d. Houten speelhuis is een speelhuisje wat niet te missen is in elke tuin.


EXIT Aksent - Speelhuis met glijbaan. Elk houten speelhuis voldoen scherpe veiligheidseisen en zijn onderhoudsvrij. Sommige houten speelhuisjes zijn voorzien van een glijbaan en een . Dit houten speelhuisje van Exit heet Loft 1en past met zijn klassieke uitstraling in elke tuin.


Dit ruime speelhuisje met leuke accenten op raam, deur. Dit verhoogde speelhuisje van Exit heet Loft 300. Het is dan ook geweldig om als kind een eigen plekje te. Dit leuke speelhuisje van Exit heet Fantasia 100. Met voorgeboorde gaten voor een makkelijke montage.


Van gedroogd cederhout : bestand tegen weersinvloeden en houtrot. Schattig asymmetrisch huisje met . Het verhoogde houten speelhuisje Loft 5van Exit met zandbak en glijbaan zal al snel de ideale speelkameraad van je kind worden. De panelen zijn geverfd met een . Het houten speelhuisje Loft 1van Exit zal al snel de ideale speelkameraad van je kind worden. Online goedkope Speelhuisjes bij ShopAlike. Ontdek ons grote assortiment aan speelgoed en spellen hier.


Speelhuis EXIT Beach 3Houten speelhuisje zwart met glijbaan - Limited Edition.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts