vrijdag 26 januari 2018

Metselen voor beginners

Omdat veel mensen mij om advies vroegen zette ik toen deze bladzijde op, metselen voor beginners. Stap voor stap leren metselen ! Verschillende tips om goed te metselen vind je terug bij de GAMMA doe-het-zelf sectie. In deze handige instructievideo van Praxis wordt uitgelegd hoe je zelf een muurtje kunt metselen.


Muurtje voor meer ( privacy) of tegen herrie. Snelcement maken, afmeten en metselen : kijk hoe je zelf een muurtje bouwt.

Zelf een bakstenen muur metselen ? KARWEI helpt je stap voor stap. Lees hier meer over de geschikte ondergron het stellen van profielen, metselen en voegen. KlusWijs klusadvies: metselen.


Lees hier alles over hoe je het beste een muurtje kunt metselen , metselprofielen, specie en voegen. Lekker zelf aan het klussen? Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld je eigen tuinmuurtje te metselen maar heb je geen idee hoe je dit zou moeten doen?


Leer het bij BeQwaam met de workshop metselen.

U metselt een muur op vijf verschillende manieren met oplopende moeilijkheidsgraad in deze metselcursus. U begint met de basis – de fundering van een muur. Ga jij deze zomer een school bouwen in Marokko?


Of renoveer je een schuur in Frankrijk? Dan komt deze workshop heel goed van pas! Tijdens deze voormiddag kom je te weten hoe je zelf op een veilige manier een muurtje bouwt, welke materialen je nodig hebt om te metselen en hoe je ze gebruikt. Ga aan de slag met deze eenvoudige metseltechnieken. Volg nu de cursus metselen.


De beste cursus in Nederland om zelf te leren metselen. Pak zelf een klus(je) aan en wees niet meer afhankelijk van anderen. Deze cursus komt voort uit het gedeelte zelfvoorzienend leven wat wij zoveel mogelijk proberen te promoten. Dankzij de enorme populariteit is er . In deze cursus bij Het Ambachtshuis Brabant leer je de basis, van profielen stellen tot en met rollaag metselen.


Volop uitdagingen voor beginners. Onder leiding van een echte en enthousiaste vakman Ton Vugts, gecertificeerd metselaar , bouwkundig opzichter, nieuwbouw, restauratie en monumentenzorg. Omdat je aan een metselaar ook niet vraagt om tijdens een barbecue met vrienden snel een muurtje te metselen , heb ik dit boek geschreven, voor alle mensen met juridische vragen of voor mensen die gewoon iets meer willen weten over het recht. Geen boek vol vakjargon of gegoochel met wetsartikelen, maar een .

Voor, tijdens en na het oefenen krijg je heel wat praktische tips voor beginners ! Ideaal voor wie binnenkort op technische vrijwilligersreis trekt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts