maandag 15 januari 2018

Frans restaurant utrecht

De beste Franse restaurants in Utrecht , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste Franse restaurants in Utrecht en zoek op prijs, locatie en meer. Lees recensies en reserveer direct! Leuk dat je komt kennismaken met Danel.


Bij Danel zijn we dol op het goede Franse leven en dat zie je terug in het restaurant. Door de grote bollampen, spiegelwand en zwart-witte tegelvloer waan je je even in Parijs.

Schuif gezellig aan op één van de comfortabele rode banken, neem plaats aan de . Sakioudi op zoek waren naar een mooie locatie voor hun Franse restaurant , bleek dit pand alles te bieden. Een historisch pand aan de Lijnmarkt en aan de Oude Gracht. Met een dakterras en klein terras voor de wijnbar.


Maar voor de opening in het weekend van de Grand Départ van de Tour de . Het restaurant is groot en industrieel ingericht, maar tegelijkertijd sfeervol. Gemiddelde prijs hoofdgerecht: € 25. De Artisjok De Artisjok is van dezelfde eigenaren als De Goedhey maar iets toegankelijker.

Nederlands, Vis en zeevruchten, Internationaal. Welkom bij De Zakkendrager. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met dagverse producten zodat de hoge kwaliteit gewaarborgd is. Tevens volgen wij de seizoenen met onze wekelijks wisselende.


Frans , Nederlands, Vis en zeevruchten. Hou jij van escargots, steak au poivre en al het andere lekkers uit de Franse keuken? Ontdek dan hier de beste Franse restaurants in Utrecht ! Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders.


Restaurant Karel is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Midden in het centrum van Utrecht vindt u het intieme en gezellige restaurant Bis. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de historische binnenstad van Utrecht , de Domtoren en de Oudegracht. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij.


Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Maar zeker betaalbaar, en vooral gezellig. En niet te vergeten: een hele lekkere kaasplank toe.

Wil je voor of na een concert nog wat drinken of eten, of ben je gewoon gezellig op stap? Florent, Visscherplein 7 Utrecht. Midden in hartje Utrecht , op loopafstand van de Domtoren bevindt zich De Goedheyd. Maitre Jorn Klarenbeek verwelkomt u in ons sfeervolle restaurant dat garant staat voor culinaire kwaliteit.


Onder leiding van chef Dustin Pardoen heeft ons . Geopend voor lunch, diner en een borrel. Ook voor groepen zeer geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts