woensdag 17 januari 2018

Gevelbekleding aluminium panelen

Zoek je net dat tikje extra dat je woning de gewenste uitstraling geeft? De hedendaagse gevelbekleding maakt steeds vaker integraal deel uit van het totaalconcept van een architectuur. Aluminium gevelbekleding. Een gevelbekleding in aluminium is een sterke gevelbekleding die toch licht is.


Daarnaast heb je met een gevelbekleding in aluminium geen last van roest en is het een zeer duurzaam materiaal. Zo kun je lang profiteren van de gevelbekleding en zijn de kosten met betrekking tot het onderhoud .

Mato, een product van Alu-Coating, staat voor aluminium gevelbekleding op maat. Mato geeft een moderne toets aan je gebouw. Architectenbureau BFAS heeft in de Kalanderstraat in Enschede een opvallende gevel voor een winkelpand ontworpen. Voor dit project heeft de architect in samenwerking met MetaDecor verschillende typen gevelpanelen ontwikkeld. Bent u op zoek naar gevelpanelen met bijzondere eigenschappen?


Zoals vuilafstotende of zelfreinigende panelen of platen met . Wij kunnen dit zowel toepassen op een multiplex structuur of op een verticaal regelstructuur uit aluminium T profielen (tussen afstand afhankelijk van afmetingen platen). Onze jarenlange ervaring in verlijming van aluminium uit de deurpanelen afdeling maakt dat wij alle kennis in huis hebben om deze projecten succesvol .

URSUS Projects: experts in aluminium gevelbekleding. URSUS merkte enkele jaren terug de stijgende vraag naar aluminium gevelbekleding op bij onze professionele ramen -en deuren klanten. Zij werden door hun architecten en hoofdaannemers gevraagd naar specifieke aluminium. En de continue luchtstroom houdt zowel de achterconstructie als de gevelplaten droog.


Voor een aluminium constructie ligt de prijs wel hoger dan voor hout. Wanneer men spreekt over gevelbekleding denken we meestal aan het bedekken of bekleden van een gevel met decoratief materiaal ter verfraaiing van deze gevel. Wanneer wij bij WP international spreken over de gevelbekleding met publiciteit denken wij uiteraard aan . VPT Versteeg is leverancier van gevelbekleding in metaal, cortenstaal en aluminium , geperforeerd of met reliëf led en solar. VPT is naast partner voor gevelbeplating ook producent van plaatwerk voor de bouw zoals geperforeerde panelen en zetwerk.


VPT verzorgt het hele traject van engineering, productie, . Bekijk onze exclusieve oplossing van aluminium gevelbekleding. Kwaliteitsvol, modern en geplaatst door een specialist. Lees hier alles over onze oplossing. Alucopal is een aluminium composiet materiaal dat zeer geschikt als duurzame gevelbekleding. Toegepast als vlak paneel of cassette.


Daarnaast is onze aluminium gevelbekleding buigbaar en vervormbaar zonder kusseneffect. De gevelkleding heeft een zeer vlak oppervlak.

De aluminium gevelbekleding is toepasbaar als paneel of cassette. Verder is onze Alucopal collectie leverbaar in tientallen . Weet er iemand een firma die dit voor voor . Tegenwoordig zijn aluminium composiet panelen erg in trek vanwege de gunstige producteigenschappen en vanwege de diverse decoratieve afwerkingen waarin ze te verkrijgen zijn. Montage gevelpanelen Voor de plaatsing van al onze gevelprojecten , beschikken wij over een gemotiveerde ploeg monteurs. Hiermee kunnen wij U een totaaloplossing aanbieden voor alle kleine en grotere gevelprojecten. Bevestiging van gevelpanelen.


Het Façalu-systeem is een aluminium onderstructuur voor de bevestiging van gevelpanelen in HPL of vezelcement, van natuursteen en van keramische materialen. Ook voor een houten onderstructuur beschikken we over een systeem, de Isolco-beugels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts