dinsdag 1 maart 2016

White wash doe het zelf

Je kunt ook een witte waas of whitewash aanbrengen door te werken met verdunde witte verf. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water.


Breng de wash overvloedig aan met een brede kwast (bijvoorbeeld een spalter) en veeg . Om je interieur nieuw te laten lijken, kan je een oud kastje ook pimpen.

Met wat verf, steigerhout en. Zelf white wash meubelen of vloeren maken? Het kan met dit handige Stappenplan van KARWEI. Op dit moment is de warme rustieke uitstraling van whitewash meubels helemaal in.


Het whitewashen van houten meubels gebeurt vaak in fabrieken en ze worden direct via woonwinkels verkocht. Maar je kunt ook heel goed zelf je meubels white wash maken. Daarvoor heb je niet meer nodig dan een .

Met Whitewash kun je amazing mooie dingen doen. Whitewash is een techniek om houten meubels, vloeren of accessoires een witte gebleekte uitstraling te geven, waarbij de houtnerven in het zicht blijven. Het nabootsen van dit kalk effect is wel even een dingetje en kun je op verschillende manieren . White wash meubels zijn al vrij lang populair. Raadpleeg je lokale expert bij een bouwmarkt of doe-het-zelf zaak welk type krijtverf het best bij jouw white wash steigerhout ideeën past, zij kunnen je namelijk een voorbeeld van de kleur laten zien.


Als je eenmaal over de juiste spullen beschikt, kan jij je steigerhout white wash mix beginnen te maken. Je kan een Wash maken in iedere kleur die je wilt dus het hoeft niet alleen Whitewash te zijn. Als je de voorkeeur geeft om Whitewash aan te brengen met een kwast doe het dan met een blokkwast (behangkwast) dat gaat sneller. Bedek het hele oppervlak, maar doe het zo snel mogelijk voor het beste resultaat.


Je kunt dit kant-en-klaar kopen als beits of white - wash , of je kunt het zelf maken door verf met water te mengen. Meestal is een laag genoeg, vooral als je zelf je whitewash hebt gemengd op de gewenste dikte. Je kunt de whitewash ook een kleurtje meegeven door er een druppeltje verf van een andere kleur in te doen of kleurvloeistof te gebruiken. Niet te veel, anders gaat het witte whitewash effect weg. Wil je zelf bijvoorbeeld een kastje maken en vervolgens whitewashen, gebruik dan deuvels in plaats van schroeven.


Lees hier ons klusadvies hoe je het beste je vloer kunt whitewashen.

Het bespaart je bovendien een hoop geld. Klik hier om terug te gaan naar Klusadvies. Dit doe je door de vloer te schuren.


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Kom je wel eens vaker bij een stel vrienden thuis en ben je dan altijd jaloers op hun mooie, whitewash houten vloer?


De white wash houten vloer is uiterst populair geworden in de afgelopen jaren en het is dan ook niet gek dat je zelf ook zo een mooie vloer wilt. Wist je trouwens dat je dit relatief eenvoudig zelf kunt doen? Bekijk hier de verfkleur WE Z0WHITE WASH van BOSS paints. Deze kleur op een kleine oppervlakte uitproberen?


Bestel een kleurtester van 25L in kleur WE Z0WHITE WASH. Gebruik onze verfwijzer om de juiste verf in kleur WE Z0WHITE WASH te vinden voor jouw schilderwerken. Beitsen en verven, white en grey wash.


Hout verouderen en bleken met oxaalzuur. Verftechnieken en huismiddelen voor houtveredeling om zelf te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts