maandag 25 april 2016

Boomstamhuis prijzen

Ons boomstamhuis is opgebouwd uit volledige boomstammen. Het huis is geprefabriceerd in Letland met binnenlandse naaldbomen, die eerst met de hand zijn ontschorst. Alle wanden zijn van de fijnspar (Picea abies) ( vuren, Norway spruce, Fichte).


De ramen, deuren en kozijnen zijn vervaardigd van de . Op deze site kunt U als bezoeker zien hoe een woning uit boomstammen opgebouwd wordt.

Middels fotoalbums is de bouw te volgen. Bij update links onder in het menu kunt U zien wat er de laatste tijd veranderd is. Hoe kan Palmatin een hoge kwaliteit leveren met concurrerende prijzen ? Wij kunnen de productie controleren van begin tot eind omdat wij alles zelf doen. De kosten blijven laag omdat er geen tussenpersonen zijn tijdens het productieproces. Dit betekent ook dat de kwaliteit van de materialen compleet kan worden . Als bouwbedrijf zijn wij al een aantal jaren gespecialiseerd in het bouw van Siberische massief houten chalets zoals: Prieëlen.


Sauna´s (Out door en Prefab).

Tuinhuisjes (Blokhut of Log huis). Bungalows (Mobiel chalet, Boomstamhuis , Log house). Vakantie huis, Houten huis, . Jan Entjes van Canada Huis bemiddelt in de aankoop van huizen uit Canada gemaakt van Western Red Cedar. Canada-Huis-0Een houten huis van CANADA HUIS is het beste wat er te koop is op het gebied van houten woningen.


Een Red Cedar log home wordt wel de Mercedes onder de log . Wat doe je als je graag regelmatig naar Oostenrijk op vakantie gaat, drie honden hebt en daardoor moeilijk accommodatie kunt vinden? Dan bouw je een eigen huis! Tenminste, dat was de redenatie van Robert Sol en zijn vrouw. Zij kozen ervoor om een duurzaam chalet te bouwen van ronde . Onze houten woningen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en geven de ultieme uitstraling en beleving voor volledige ontspanning.


Een loghome of boomstamhuis is een gebouw waarvan de muren zijn opgebouwd uit massieve boomstammen. Deze stammen passeren niet in een zagerij, maar worden volledig met de hand bewerkt met behulp van kettingzagen , beitels en bijlen. Elke stam behoudt zijn unieke natuurlijke vorm.


Het resultaat is een huis . Onze loghomes worden op maat en volgens Uw voorkeur ter plaatse in Canada met de hand gemaakt uit Western Red Cederhout aan betaalbare prijzen. Finhome levert en bouwt Finse, Zweedse en houtskelet nul op de meter woningen, gasloos.

Tinyhouses, seniorenwoningen, verandawoningen, mantelzorgwoningen en woningen voor permanente bewoning. Het zijn de ervaringen van Lex Schra uit Olst. Op deze pagina presenteren wij u de vakantiewoningen die bij ons te huur zijn. Woningaanbod te koop in Oostenrijk: 2x Huizen - Totaal te koop in Oostenrijk: 2huizen bij HUISenAANBOD. De Boomstamhut en de Houtbeek liggen midden in de natuur.


Een website voor iedereen die log huizen een warm hart toedraagt. Loghuizen of te wel boomstamhuizen , huizen die worden gebouwd van hele boomstammen. Zeer goed verzorgd appartement met o. Rustig gelegen in klein .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts