donderdag 21 april 2016

Wandborden hout

Vele aanbiedingen bij bol. Alle wandborden in deze rubriek worden van echt massief hout gemaakt. Koop of Verkoop HOUT op Marktplaats. HOUT kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.


Vind wandbord hout op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Transformeer nu je slaapkamer in een handomdraai! Met deze beschilderde wandborden. De borden van gerecycled vurenhout kun je in veel verschillende designs kopen. Kies jij voor Charlie Chaplin of voor Audrey Hepburn aan je muur?


Of past een rustiek bloemenpatroon beter bij jou? Handig steigerhouten muurbord voor binnen en buiten.

De prijzen zijn inclusief BTW en kleurwassing naar keuze. Te bestellen met of zonder bevestigingshaken ! Prachtig afgewerkte wandborden. Steiger houten borden, robuust en uitdagende uitstraling. Perfecte MDF wandborden.


Met mooie uitsnede, nerven, strakke afwerking. Maak een wandbord van hout ? Wandbord van hout leuk om je tuin mee op te fleuren. Bekijk ideeën over - houten wandborden op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


De wandborden zijn helemaal van nu. Super leuk met waxine lichtjes en andere persoonlijke spulletjes. Roze sleutel maakt deze op maat. Het is mogelijk om een eigen tekst of lijntekening op de borden te zetten.


Meerprijs is € per bord.

Dit wandbord van trendy lariks douglas geeft uw inrichting een warme uitstraling. Het kader aan de achterkant van dit wandbord is eveneens gemaakt van . Kom snel kijken naar onze Wand Decoratie van Hout , super mooie wandborden , wijnborden en spiegels met steigerhouten omlijstingen, kijk snel in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts