donderdag 28 april 2016

Damwand plaatsen tuin

Grenst uw tuin aan het water en wilt u de oever versterken? Dan is een beschoeiing maken de geschikte oplossing. Door een damwand te plaatsen voorkomt u dat de grond langzaam afbrokkelt en in het wa ter valt. Algemene werkwijze beschoeiing plaatsen.


Veelal ziet men toepassingen nabij waterkanten, een sloot in de achtertuin , lagere oevers en bij glooiende terreinen.

Er zijn verschillende typen te onderscheiden. Damwanden plaatsen is dan zeer aan te bevelen. Video met tips voor het maken van een houten beschoeiing in de tuin of langs het water (oever). Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Het levert zitmogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren.


De meest voorkomende zijn: verticale en horizontale damwanden. Beschoeiingen wordt toegepast in tuinen en langs.

Het is een tak van de beschoeiing die vaak toegepast word voor versteviging en in veel materialen te maken is. We plaatsen houten damwanden maar ook stalen. Wij willen in onze tuin een damwand maken. Waar kunnen wij die het beste van maken.


Om het hoogte verschil te overbruggen willen wij een damwand plaatsen. Gemarc is ruim jaar gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiing, damwand , vlonders , steigers en bruggen. Neem contact op voor een offerte! Uw partner op het gebied van houten, stalen en kunststof beschoeiingen of damwanden.


Het plaatsen van een damwand is bepalend voor de duurzaamheid van een damwand. Precisie en vakmanschap zijn hierbij erg belangrijk. Tuintec gaat voor de hoogste kwaliteit in het plaatsen van damwanden en beschoeiingen. Wilt u een damwand plaatsen ? Allgroen bv heeft aan de achterkant van de tuin een houten damwand van meter geplaatst.


De damwand heeft een grondkerende functie en is toch waterdoorlatend. Door het plaatsen van een damwand ontvangen bewoners extra meters aan tuin , en dus meer ruimte.

Een beschoeiing, damwand of keerwand wordt gebruikt om een hoogteverschil in de grond op te vangen. De meestvoorkomende zijn:. Daarnaast lost een damwand het probleem van . Het gehele achtertuin -project is gedaan met een kraan op pontons.


Wij vonden het een indrukwekkende klus en hadden door de ligging van onze achtertuin aan een doorgaande weg veel bekijks. Gerrit de Pater heeft het opruimen – plaatsen damwand – ophogen – aanleg tuin inclusief schuttingen, beplanting en . Houten damwanden worden toegepast als verticale oeververdediging, waarbij de nadruk ligt op de grondkerende functie. Voor hoek- , tussen of eindoplossingen bij houten damwand -constructies leveren wij ook de bijbehorende hoekpalen voor de damwand.


Over de juiste combinatie van damwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts