dinsdag 19 april 2016

Woood speelgoedkist dennis

Stoere opbergkist gemaakt van geborsteld massief grenen, gespoten in de kleur staalgrijs. De kist heeft een horizontale v-groef belijning. Deze kist is onderdeel van de kamer Dennis , deze kamer bestaat uit een bedbank of dit bed zonder wanden, e. De serie Dennis is verkrijgbaar in twee kleuren grijs, betongrijs of staalgrijs.


Kies voor één van de kleuren of maak een mix met beide kleuren grijs. Creëer de perfecte slaapkamer met deze serie .

Aan de zijkant van de kist zitten handvatten waaraan je de speelgoed kist gemakkelijk kunt optillen. Woood speelgoedkist dennis voor slechts € 99. Speelgoedkist Dennis Staalgrijs Woood koopt u bij LiL. Gratis verzending vanaf 20.


Ideaal voor het opbergen van speelgoed en knuffels. Ook verkrijgbaar in grijs. Wordt u ook gek van al het speelgoed van uw kinderen dat door elke kamer slingert?


In deze stoere opbergkist kunt u al het speelgoed van uw kinderen in één handomdraai netjes kwijt.

Deze opbergkist is dus niet alleen handig, het staat ook nog leuk staan in . VCM Opbergkist speelgoedkist Bandel (beuken). Keet speelgoedkist Hout - Betongrijs. Zeller Present - Houten speelgoedkist op wielen. Mooie houten speelgoedkist van het merk Woood.


Deze massief grenen kist is antracietgrijs gespoten. Er zullen niet snel kleine kinderhandjes tussen . De grijze kleur is lekker tijdloos en past in elke kinderkamer. Deze stoere opbergkist is groot genoeg voor al het speelgoed van je kind.


Nu extra voordelig geprijs bestel online! Deze speelgoedkist zit in de collectie van WOOOD. De speelgoedkist is gemaakt van grenenhout, gespoten in de kleur betongrijs en heeft een . Het Woood Dennis Wandrek Betongrijs is een stoer wandrek in geborsteld grenen. Dit grenen wandrek is voorzien van grote vakken. Het Wandrek Dennis is gemaakt van geborsteld grenen.


Beschrijving Nieuw in ons assortiment en direct leverbaar, echter zijn we er helaas nog niet aan toegekomen om de informatie over dit product volledig te verwerken. Indien u vragen heeft over dit product, laat het ons dan gerust even weten.

Voeg als eerste een review toe. Bestel de Dennis speelgoedkist Woood betongrijs op Musthaves. Bij ons slechts € 900. Ben je op zoek naar een speelgoedkist Dennis Woood , dan ben je bij Slapen Online aan het juiste adres. Trendy, tijdloze en stoere kindermeubels van Woood.


Trendy en stoere kindermeubels van Woood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts