vrijdag 15 april 2016

Trolley metaal hout

Altijd al een leuke trolley op wielen gewild? Voor dit exemplaar uit de collectie van BePure heeft iedereen ruimte! Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Caro metalen trolley met houten planken zwart hoog. Woood trolley caro is een stoer en klassiek meubel.

Door de gave vormgeving is deze trolley een aanwinst voor elk interieur. Deze stoere etagère op wielen is ideaal in uw keuken of woonkamer. De kast is voorzien van vijf vaste houten legplanken met een metalen frame.


De trolley is leverbaar in zwart en wit. De wielen onder de kast zijn niet bedoeld voor transport. Garantie op dit product volgens CBW-voorwaarde. Het is net een ouderwets bakkersrek!


Deze trolley giro van BePure is gemaakt van metaal en bevat twee houten planken.

Trolley Honk bruin hout metaal 189x90x50. Deze luxe trolley is afkomstig van het Deense merk Nordal. De legplanken zijn gemaakt van oud hout en hebben een grijze wax- laag gekregen. De wanden zijn van metaal en hebben een open structuur.


Ook het assortiment stoere wandkasten mogen we niet overslaan. Voor in de slaapkamer vind je bij Xenos diverse houten nachtkastjes. Een ideale trolley voor in de keuken om jouw mooiste servies te . Industriele trolley van metaal is een functionele bergmeubel en zal uw kamer een authentieke uitstraling geven.


Een stijlvolle trolley in metaal en hout. Dit robuuste fraaie verrijdbaar metalen wandrek ( trolley ) op zwenkwieltjes met metalen legplanken is in het zwart gelakt. Tip: om het rek een nog robuustere uitstraling te geven is het een idee om bijvoorbeeld grenen planken op de metalen legplanken te maken en deze als verouderd hout in te kleuren. De fraaie gevormde mangohouten plateaus, gecombineerd met het zwart metalen frame, geven dit meubel een unieke warme eigentijdse uitstraling.


Super gaaf om als kastje te gebruiken. Vergelijk en koop goedkope Keukentrolleys online bij ShopAlike. Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online.


Vind nu voor elke soort keuken de passende keukenproducten hier.

Koop nu goedkoop online uw keukenproducten! Een prachtig item van metaal en hout en heeft een geleefde uitstraling. Handig voor in de keuken als extra opberg- of serveerruimte. Met de wieltjes aan de onderkant is hij makkelijk te verplaatsen.


Dit trolley rek heeft een industriële look. Het bestaat uit een metalen frame met daartussen houten planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts