woensdag 13 april 2016

Oude klepbanken

Mooie oude witte brocante klepbank. Af te halen in hazerswoude rijndijk! De maten 189x 95x kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Alphen aan den Rijn, ZH . Vind oude klepbank op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Wij kunnen je meubel in de kleur leveren die je wenst en je kunt je meubel op onze locatie laten stofferen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op middels onderstaande gegevens of stuur een bericht via het contactformulier. Oud is Nieuw maakt klepbanken op maat.


Bij Old BASICS kun je originele oude klepbanken in een mooie landelijke brocante stijl vinden. Zoek je een kleine (kinder) klepbank of juist een hele lange? We hebben een wisselend assortiment van veel maten originele oude klepbanken staan en het assortiment wordt regelmatig aangevuld.


Oude klepbank met een zithoogte en zitdiepte van 48cm. De maten van de Brocante Klepbank : Breedte : 2cmDiepte : cmHoogte : cm.

Deze mooie oude klepbank moet met spijt in het hart weg omdat we er geen plaats meer voor hebben. Ze heeft een beetje liefde en aandacht nodig… € 7 00. Een klepbank met een sierlijk sterretje in de rug. Klik op de foto voor meer informatie.


Woonloodz uit Friesland is het adres voor moderne en oude industriële meubelen. Onze klepbanken zijn al leverbaar vanaf €140. U bestelt uw gewenste klapbank eenvoudig bij ons online. Kies de lengte en breedte die u wilt en plaats uw bestelling.


Deze klepbank is multifunctioneel! De kleppen blijven omhoog staan middels de haken. Zithoogte: centimeter. Er zijn weer nieuwe klepbanken binnen! Stijlvolle oude klepbanken uit Zweden.


Dat levert oorspronkelijk en bijna onaangetast moois op. Net zolang tot de ziel van oude klepbanken , klokken, stoelen en kasten weer bloot ligt. Oude Hongaarse bank in orginele verfKan voor euro extra in wit of grijs geschilderd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts