dinsdag 12 april 2016

Ecobrasa briketten

De ECObrasa kokosbriketten van Dammers Houtskool zijn van de beste kwaliteit. De briketten gloeien zeer gelijkmatig en langdurig, en behouden de ideale verbrandingstemperatuur. Zo doe je extra lang met je pak van kg.


Bovendien geven de briketten geen geur of smaak af, en hoef je blijft er geen as achter dat je . ECObrasa is genoeg voor een barbecue voor ongeveer personen.

Ze gloeien sneller dan houtskoolbriketten, worden warmer, zijn vierkant en daardoor efficiënter te vervoeren, er wordt geen boom voor gekapt, . ECOBrasa Kokosbriketten. Voor kokosschaal briketten geldt ook dat er eigenlijk maar een land is waar de hoogste kwaliteit vandaan komt, dat is in dit geval: Indonesie. De truc van deze briket zit in de vorm,. Steek snel en gemakkelijk je brikketen aan met de briketten -houtskool starter van ecobrasa. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Kokosbriketten voor je BBQ Dit zijn de originele gepatenteerde kokosbriketten uit Jakarta (Indonesië).


Deze briketten worden gemaakt van de schaal van kokosnoten en bevatten geen toevoegingen (zoals chemicaliën).

Ze behoren volgens ons tot de beste briketten die verkrijgbaar zijn. Op kokosnoten barbecueën? Normaal gesproken ben ik geen groot fan van kokos, maar toen ik deze briketten zag, wilde ik het toch eens proberen. Hallo Sander, bedankt voor je reactie. Wij zijn een aantal jaren geleden begonnen met het aanbieden van de EcoBrasa briketten tegen 1euro per 10kg.


Inderdaad mede dankzij het forum is dit een groot succes geworden. Onze leverancier in Jakarta is eigenaar van een wereldwijd patent betreffende een type kokos briket. Deze barbeque briketten van kokos branden langer, zonder vlammen en hebben een beperkte milieu impact.


Vanaf nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. Het is zeer economisch ! Ik adviseer om bij een indirecte bereidingsmethode, met langere bereidingstijden , gewone briketten of houtskool te gebruiken. Ze branden heter, en dus ook sneller. Na twee uurtjes is het wel gedaan met die briketten.


De kokosbriket is dé perfecte briket. Er worden geen bomen voor omgehakt, ze branden langer dan traditionele briketten en er blijft slechts as van over. Omdat briketten gelijk van vorm zijn is het uiterst eenvoudig doseren in een ketel barbecue, waar dit met houtskool niet altijd even makkelijk is.

Veenendaal Ede Rhenen en wijde omgeving gaat verantwoord Barbecueën met Eco-Kokosbriketten en nog voordelig ook! Omdat kokosbomen niet gekapt hoeven te worden om de noten te gebruiken en er geen regenwouden gekapt worden om kokosbomen te planten, is barbecueën met . Ecobrasa , coconut shell .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts