vrijdag 22 april 2016

Boomstam salontafel

Vind boomstam salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop boomstam salontafel op Marktplaats. Hou je van landelijk wonen? Of meer van industrieel?


Een boomstam salontafel kan overal!

Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Bezoek onze showroom voor ons ruime aanbod. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen: . Stoere boomstam salontafel met stalen pootjes, het blad is circa 10cm massief.


Ook deze salontafel maken we in eigen werkplaats en kan dus geheel naar . Tag archieven: boomstam tafel. Salontafel stammen in 6cm dik massief acacia voorzien van stalen frame. Nog verschillende maten.


De schijven zijn niet allema.

Boomstamschijven om zelf tafel van te maken. Door de grove zijkanten, knoesten zijn duidelijk de contouren van een boomstam te zien. Ieder blad is dus uniek! Het onderstel van het blad is . Deze handgemaakte salontafel , helemaal gemaakt van boomstam , een echte eyecather in uw woonkamer. Laagste prijs van Nederland.


Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste salontafels. Alle salontafels worden volledig met de . Super gave stam van 100cm diameter om een boomstam salontafel van te maken van 30cm hoog! Dit soort tafels zijn verkrijgbaar bij Becker Woodsupply in . In diverse maten leverbaar Massief eiken. Deze salontafel is gemaakt van een dikke boomstamschijf.


Een stoere zware saltontafel op een zwart metalen voet. Met deze unieke salontafel haal je letterlijk. Aan verlanglijst toevoegen loading. Uw interieur is eigenlijk nooit af zonder salontafel.


De hoogste tijd dus om te kiezen voor een stijlvolle eyecatcher: een boomstam salontafel van Heerkens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts