dinsdag 12 april 2016

Houten kalenderklok

Goula Houten Kalenderklok - Leerklok. Mooie houten kalenderklok waar je kleintje veel van kan leren. Is het prachtig weer vandaag? Zet dan zelf de klok op het stralende zo.


Op een leuke manier alles over de dagen, maanden en seizoenen te weten komen.

Vind houten kalenderklok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een houten kalenderklok met alle maanden, de dagen van de maan de dagen van de week, de seizoenen en het weer. Hierdoor kan het kind op een visuele manier leren hoe alles samenhangt. Leer spelenderwijs de tij seizoenen, maanden en dagen kennen met deze houten kalenderklok.


De kalenderklok heeft verschillende vlakken met wijzers. Zo kun je elke dag aangeven welke dag het is, wat het weer is en wat de datum is.

Je vindt het bij Lobbes. Zo kan het kind op een leuke manier oefenen met klokkijken, de jaargetijden, datum, dagen van de week, maanden en welk weer het is. Minimale afname van het product is 1. Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Deze houten klok leert jou alle maanden, de dagen van de maan de dagen van de week, de seizoenen en het weer.


Hierdoor leert je kindje op een visuele manier hoe alles samenhangt. Mooie educatieve houten kalenderklok van New Classic Toys. Leuk voor de kinderen om dagelijks mee bezig te zijn. Ze kunnen de dag, de maand en de tijd.


Houten kalenderklok met afbeeldingen van Nijntje. Met deze klok leert u op spelenderwijs uw kind de dagen en maanden, seizoenen, het weer, getallen en klokkijken. Door bijvoorbeeld elke dag deze kalender goed te zetten (dag en datum) leert uw kind al heel veel. Laat ze naar buiten kijken welk weer het is en zet de . Deze leuke leerzame houten Nijntje kalender klok biedt structuur aan kinderen.


Niet alleen om te leren kloklezen, maar om over de seizoenen te leren, het weer, de.

Door de houten schuifjes en draaibare wijzers kunnen kinderen leren klokkijken. Ook leren ze over de seizoenen, de dagen van de week en de maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts