donderdag 28 april 2016

Aco drain plaatsen

Dankzij de ACO Self afvoergoten hoeft u kuis- en hemelwater niet meer. Bestel uw douchegoot online! Designafwatering voor de inloopdouche De vraag.


De componenten dienen goed gemengd te worden alvorens deze te verwerken. Wij adviseren om opzetelement en goot- element gelijktijdig te plaatsen en het opzetelement te richten aan b.

Alle onderlinge aansluitingen. Algemene producteigenschappen. Afwateringssystemen voor de industrie-, utiliteitsbouw en openbare werken.


Installaties die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, garanderen daarbij een. Het polyesterbeton is chemisch resistent, vorstbestendig en vuilwerend. De gootstructuur met ingegoten oprand voldoet aan de . Caniveau de drainage Euroline Discreet Inox.

Hou je niet van roosters en verkies je een discrete waterafvoer? Zoek dan niet verder en kies voor onze Euroline Discreet Inox afvoergoot. Aan de oppervlakte is slechts een fijne sleuf zichtbaar.


En het klinkt misschien contradictorisch, maar je kan . Om u nog beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Als u verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Een nieuwe douchebeleving. De badkamer is een volwaardige leefruimte geworden, stijlvol en met oog voor gezelligheid ingericht.


ACO Douche toont ons de meest luxueuze afwateringsconcepten voor de betegelde inloopdouche. Inox is het moderne basismateriaal en elk model douchegoot en afvoerput kreeg een. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Voorbeelden systeemopbouw. Overgangselement ter verbinding van twee gootelementen met dezelfde inwen- dige breedte maar verschillende inbouw- hoogten. Gootbegin voorzien van eindplaat met lamellen dichtingsring.

ACO Showerdrain C rvs douchegoot met vloerflens 6mm, inbouwhoogte mm Extra punten. Bij het plaatsen van de FlexDrain goot wordt de speciedeksel uitgenomen, de douchegoot gesteld en de afwerkvloer aangewerkt. In Nederland biedt ACO , leverancier van o. ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service. De goten zijn vervaardigd van polymeerbeton met een hoge chemische resistentie, waterafstoten vorstbestendig en volledig recyclebaar.


De onderdelen zijn modulair opgebouwd en makkelijk te plaatsen. Parkings en plaatsen toegankelijk voor personenwagens aan matige snelheid. Op plaatsen waar de inloop- en afvoer-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts