vrijdag 22 april 2016

Hout in figuur laten zagen

Heeft u een idee, een figuur , logo of een ontwerp, etc. Wij frezen al vanaf stuks. Snel, accuraat en professioneel.


Wanneer u uw logo wilt laten graveren of uitsnijden, levert u zelf uw logo het liefst aan in vectorbestand. Een vectorbestand is een lijntekening, en kan zonder problemen verschaald worden. Heeft u dit niet, maar enkel een PDF, JPG of GIF- bestand van uw logo?

Dit is meestal geen probleem. We kunnen het bestand dan . Alle figuren worden met liefde en zorg voor u gemaakt. Staat uw gewenste ontwerp er niet bij? Stuur een berichtje via DEZE link en in overleg kunnen wij wellicht het figuur alsnog voor u zagen.


Login om tekeningen te uploaden: Aanmelden. Maak een gratis account aan. Afkorten, schaven of speciale bewerkingen zijn mogelijk. Lasersnijden vanuit je browser.

Enkele soorten plaatmateriaal kunnen we snijden. MDF, hardboar multiplex, fineerhout. Er zijn zeer veel soorten multiplex en fineerhout te vinden op de markt. Wij kunnen alle plaatmaterialen op elke mogelijke manier bewerken: zagen , frezen en boren. Niet alleen houten plaatmaterialen, maar ook steenachtige materiaalsoorten.


Ook voor het leveren van dit soort maatwerk geldt dat we just- in-time kunnen bezorgen. Ongeacht of het om een lat gaat of om een volle vrachtwagen. Of wilt u iets volledig op maat laten zagen ? Met Trotec laser machines kunt u speelgoe kunst, souvenirs, kerstversiering, geschenken en maquettes lasersnijden en lasergraveren. Bij hout laseren ligt de nadruk vaak op personalisatie.


Afhankelijk van het soort hout kan een dikte van maximaal mm met de laser worden gesneden. Bij het lasergraveren in hout kan . Voor mijn werk wil ik uit een meubelplaat een aantal figuren uitzagen. Als ik deze figuren namelijk met de handzaag . Voor het graveerwerk kunt u zelf een ontwerp aanleveren, maar het is ook mogelijk om ons een uniek ontwerp te laten maken voor spiegel of glaswerk. Voor al uw lasergraveer en snijwerk in hout en eventueel andere materialen. Wij snijden en graveren letters, labels, geboortekaarten, naamborden, woondercoratie, vlaggetjes, visitekaartjes, cadeaubonnen.


U kan dus ook plaatmateriaal laten frezen in ons atelier. Bij ons kan u kunststof , aluminium en ander plaatmateriaal laten frezen op maat!

Bent u bijvoorbeeld een handige klusser en wil u kunststof of houten plaatmateriaal laten frezen om de onderdelen nadien zelf te monteren tot een uniek meubelstuk of een stevig . Hier kun je hout , steigerhout en ( houten ) plaatmateriaal gratis transportgereed laten zagen. Gebruikt steigerhout wordt niet gezaagd. Kom een langs bij de zagerij van jouw Praxis winkel en laat je hout op maat zagen.


De zagerij is vrijblijvend en gratis. Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplexed), houten latten en . Je kan bij GAMMA ook hout en plaatmateriaal op maat laten zagen. Meer info over de voorwaarden in je GAMMA winkel. Wij snijden alle materialen zoals staal, hout , kunststof, steen met lasersnijders, watersnijders en flashcutters volgens uw CAD tekening. CO2-lasersystemen vormen een ideaal stuk gereedschap voor het snijden en graveren van hout.


De contactloze laserbewerking komt vooral tot zijn recht bij delicate details. Door de unieke combinatie van CO2-lasersnijmachine en frees op één machine, biedt eurolaser u bij de bewerking van houtplaten bovendien een . Op het internet zijn er verschillende adresjes te vinden waar je op bestelling houten letters kunt laten maken. Op vind je een duidelijk filmpje over figuurzagen.


Lijkt het zelf maken van houten letters je toch teveel werk, bestel dan eenvoudige onbewerkte letters op het internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts