dinsdag 12 april 2016

Aluminium palen voor schutting

Combineer uw composiet schermen met luxe aluminium tuinpalen of composiet vierkante palen in dezelfde kleur als uw tuinschermen. De aluminium palen hebben wij zowel in de luxe aluminiumkleur als gepoedercoat in antraciet. De vierkante composiet schuttingpalen hebben wij te koop in antraciet, lichtgrijs en bruin. Wij leveren hoge kwaliteit voor een goede prijs.


Fraaie aluminium schuttingpalen met een platte kop.

Deze tuinpalen zijn vervaardigd uit een aluminium behuizing met houten kern. Afmeting aluminium palen : 7xcm. Andere Houtbouw materialen. Doordat geanodiseerd aluminium zeer star is, heeft deze een ongekende stevigheid.


Luxe design tuinpaal aluminium genaodiseerd. Is gevuld met een Cypresse houten kern voor een rotsvaste bevestiging van uw Tuinschermen en deuren- Compleet met afdekkapje. Bent u op zoek naar een trendy en onderhoudsvrije schuttingpaal?

Deze serie aluminium schuttingpalen voldoet vast en zeker aan uw wensen! Daarnaast is het enorm sterk en in overvloed aanwezig en worden aluminium palen steeds vaker gebruikt. Bij de aankoop van de aluminium palen moet je goed letten de lengte, want wanneer je een schutting gaat plaatsen moet je rekening houden met het . Vind de beste selectie aluminium palen schutting fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aluminium palen schutting voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB. In vergelijking tot hout is het duurzamer en het blijft netjes: Het verkleur nauwelijks.


Schilderen is nooit meer nodig. Het heeft geen last van schimmels of insecten. Daarnaast heeft composiet een moderne uitstraling in combinatie met de donkere aluminium palen. Schroef het L-beslag, met de M4xhoutschroeven, ter hoogte van de afgetekende plaatsen op de paal.


Let hierbij op dat je het uiteinde van het L-beslag mm naar binnen plaatst. Bij gebruik van een aluminium. De antraciet aluminium schutting wordt het meest toegepast. De aluminium schutting is erg eenvoudig te monteren wegens de aanwezige mes en groef zijde waardoor de rabatdelen ideaal naadloos in elkaar schuiven de uiteraard de combinatie van de aanwezige aluminium schuttingpalen.


Aluminium schuttingen van VOORSCHUTTING.

Een aluminium schutting wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts