donderdag 28 april 2016

Walaba hout

Het uiterlijk van walaba wordt sterk beïnvloed door het hoge gehalte aan kleur- en looistoffen (tot circa van het drooggewicht). Uitscheidingen hiervan veroorzaken donkere strepen en vlekken op het langsvlak en doen het hout vettig of kleverig aanvoelen, het oppervlak wordt daardoor snel vuil. In de „Flora of Surinam, welke te Utrecht onder leiding van prof.


Het hoge aandeel aan natuurlijke olie en harsen reduceert de zwel en krimpwaarden van het hout , wat Walaba beter . Walaba voor palen, planken, steigerconstructies, liggers, dekdelen, vlonders.

Houtbeschrijving Het kernhout is in verse toestand bruinroo nadondekerend tot donker roodbruin met karakteristieke kleverige olieachtige strepen. Wallaba, walaba palen, shingles, terrasplanken, hardhout. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Tekoop aangeboden: hardhouten meerpalen ( walaba ). Lengtes van tot meter. Voor meer informatie: w.

EXCLUSIEF bij Bouwie, Walaba terrasplanken van zeer hoge kwaliteit. Aktie ,Aktie op m walaba palen 8srd per stuk. Walaba hout is tropisch hardhout en daardoor oerdegelijk.


Walaba palen zijn uitermate geschikt voor het maken van omheiningen. Apa, apazeiro, espadeira, copaibarana (Brazil), bioudou, bois sabre, wapa, wapa huileux (French Guyana), soft walaba , ituri walaba , yoboko (Guyana), wallaba, bijlhout, pallewie, biri-hoedoe (Surinam), ilapa, uapa, palo manchete (Venezuela ). Tijdens dit marktonderzoek bleek dat veel mensen zouden kiezen voor een dakbedekking van houten shingles. Eperua falcata Aublet, E. Betekent dit dan dat we het niet moeten . Kun je walaba hout wel lijmen? Hoog olie gehalte, veel meer in vergelijking tot teak. De Lumber Group is uw bron voor tropisch hardhout.


Wij importeren en exporteren hardhout uit Zuid-Amerika. We proberen aan de vereisten van elke klant te voldoen. Het huis is voor procent in Walaba opgetrokken, de neuten waar het op staat, zijn van beton en de deuren van een zachter hout , de moderne ramen van kunststof, het bad en toilet van beton en tegels. De klanten mogen zelf bepalen of ze het huis op neuten en de vloer betegeld willen, deelt Oliveira .

Het Hout van de Walaba -Boom is veel fraajer om tot Draaiwerk te gebruiken dan voor Timmerhout, schoon het tot Balken en Suikervaten . Walaba of bijlhout is een in Suriname veel voorkomende loof- houtsoort. Hardhouten planken geschaaf afm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts