maandag 12 maart 2018

Aluminium profielen gevelbekleding

Mato staat voor een aluminium gevelbekleding , opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning, bedrijfsgebouw of winkel . Verschillende profielen Op het doordachte ontwerp van de basisprofielen kunnen heel uiteenlopende ontwerpen geklikt worden. Momenteel bieden we vier verschillende afwerkprofi elen aan.


Mato van Alu -Coating is een aluminium gevelbekleding , opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Mato wordt gebruikt als gevelbekleding bij geventileerde gevels.

Hierdoor worden de maximale en estetische prestaties. Het aluminium omega profiel is geschikt voor de verlijming of mechanische bevestiging van gevelplaat. Voorzien van een speciale micron dikke geanodiseerde toplaag.


Profielen kunnen voorzien worden van sleufgaten. Mato is een nieuw type aluminium gevelbekleding. Het wordt opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen.


Met andere woorden, gevelbekleding bepaalt de uitstraling van een gebouw en moet dus fraai en van de hoogste kwaliteit zijn. Een gevel of façade vormt als het ware het gezicht van een gebouw.

Comhan levert al jaren aluminium profielen , platen en systemen aan de nationale en internationale gevelbouw. Wat meer is: het lamellenwandsysteem is niet alleen toepasbaar op gevels, maar ook op deuren, vensters en zelfs poorten. Renson werkte hiervoor de unieke Linius-lijn uit, met individuele aluminiumprofielen in verschillende uitvoeringen qua vorm, kleur en afmetingen. Ook poorten of deuren kunnen met dezelfde profielen bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel. Het gevelsysteem bestaat uit individuele aluminium profielen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn en eindeloos gepersonaliseerd afgewerkt kunnen worden met invullingen in hout of ledstrips . Een aluminium gevelbekleding opgebouwd uit makkelijk klikbare profielen.


Met de ontwikkeling van de nieuwe productlijn speelde het Antwerpse bedrijf in op een groeiende vraag van de markt. Er waren al aluminium dakranden, deurtrekkers en gevelcassettes, maar het . In een open en innovatieve samenwerking slaan Ursus nv en Caan Architecten ( Gent) de handen in elkaar. Deze productreeks luistert naar de naam ALINEL en bestaat uit typeprofielen waarvan vooral de verticaliteit en de mogelijkheid tot transparantie opvallende . Linarte verticale gevelbekleding is eindeloos aan te passen en onderling te combineren voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten. Elk aluminium Linarte profiel wordt afzonderlijk met clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd.


Zo is niet alleen vervorming . Koepels, dakkoepels, lichtplaten. Deze bestaan uit polycarbonaat platen en aluminium profielen. Het is mogelijk om kleinere hoeveelheden af te nemen. De Linarte design gevelbekleding bestaat uit aluminium profielen die met clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur kunnen worden gemonteerd.


Het clipsysteem is aanpasbaar in de breedte en makkelijk vervangbaar.

De massief houten latten worden gecombineerd met een custom made aluminium profiel waardoor er . Steun- en bevestigingstechnieken gevelbekleding. Etanco heeft een aantal systemen uitgedacht voor de ondersteuning en het ophangen van gevelbekledingen in natuursteen, geveltegels, composietplaten, … Voor elk bevestigingssysteem levert Etanco al de nodige elementen, van de draagprofielen , over de schroeven . Geëxtrudeerd aluminium profiel met een stap van 50mm en een zeer goede luchtdoorlaat. Deze lamel kan perfect gecombineerd worden met de hoogperformante waterwerende lamel L. W op plaatsen in de gevel waar de waterwerendheid in mindere mate vereist is.


De gevelbekleding kan vervolgens onzichtbaar op de profielen worden verlijmd. Aluminium draagprofiel in L-, T-, Z- of Ω-SHAPE. Wij helpen u graag verder met de keuze uit Alu profielen. Een Hoek-, Plat-, T-, U-, H-, Z-, en Omega profiel en een buis, koker en plaat behoort tot het standaard leveringspakket.


Het uitgebreide programma met. Dagkanten en gevelbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts