maandag 19 maart 2018

Zwarte randen video bijsnijden

U kunt een video in de hoogte knippen of zwarte randen bijsnijden. Hallo ik heb een vraagje over windows live movie maker. Wanneer ik een video in het programma zet komt er een zwarte balk omheen.


Dit is sinds een tijdje, terwijl ik dit eerst niet had en het gewoon. Mensen, hierbij laat ik zien hoe je die lelijke balken moet weghalen.

Opmerking: Als u een fragment met een verhouding van 4:herstelt, worden links en rechts van het fragment zwarte balken weergegeven. In dit artikel doorlopen we de stappen voor het opnieuw formatten van een bestaande - video zonder dat je deze . Ga naar de projectkiezer, selecteer een videofragment of foto en druk vervolgens op de C-toets of klik op de knop voor bijsnijden. Een videofragment of stilstaand beeld bijsnijden.


Afbeelding van de knop voor bijsnijden. Snij bij: Hiermee wordt een zo groot mogelijk deel van de video weergegeven, maar het hele videobeeld past mogelijk niet in de beeldverhouding die u voor het project hebt ingesteld. Passend in kader: Hiermee wordt de hele video aangepast aan de beeldverhouding van het project, zelfs als dat tot zwarte balken aan de .

Gebruikers kunnen zwarte randen van een breedbeeld video met behulp van een video -editing programma zoals Cyberlink PowerDirector te verwijderen. Blader naar de brievenbus video die u wilt bijsnijden. Is het mogelijk om alleen een bepaald gedeelte van een video af te laten spelen. Hiermee kun je de bovenkant en onderkant afdekken met een zwarte rand.


Die afbeelding heb ik dan ook weg gegooid en opnieuw gemaakt waarin wit ook echt wit is en zwart ook 1. Als u een MPformaat video hebt met een zwarte rand en deze wilt uploaden naar een website of uw toestel, moet u waarschijnlijk de MPbijsnijden. Nu is het een stuk te groot en wil ik er een stuk van afhalen(de zwarte randen ). Hij wil die rand weg langs zijn film, geen zwarte beeld alleen de video volgens mij :). Dus bijvoorbeeld een rand weghalen, of de film in helften splitsen, zoals je dat ook met afbeeldingen kunt doen.


Het probleem is namelijk dat er om een filmpje dat ik heb een brede zwarte rand zit. Het is een filmpje dat ik van van flash naar avi heb omgezet en het gaat er dus om dat die rand bij alle . Waarom niet mbv van PIP (dmv het tweede videospoor ) de foto zonder zwarte randen op de video op het eerste video spoor projecteren (mbv bijsnijden ). Hierop kun je naar hartelust inzoomen zonder dat de . Deze zwarte randen zijn soms zichtbaar na bijsnijden of bij gebruik van video met verschillende pixelgrootten. Zwarte randen : Hiermee staat u letterboxing of pillarboxing toe als u de doeldimensies groter hebt gemaakt dan de bronvideo. Uitvoergrootte wijzigen: Met deze optie worden de framehoogte en -breedte van de .

En hoe leuk is het om in plaats van een foto, een kort filmpje te delen van je dagje uit , vakantie of gewoon van een willekeurig moment? Dan zal in dat laatste geval die zwarte balken wel in het beeldmateriaal zitten. Dankzij prachtige filters. Bijsnijden en bewerken gebeurt volautomatisch.


Houd er wel rekening mee dat er bij gekantelde filmpjes zwarte randen aan de zijkant ontstaan. Als je video een andere beeldverhouding heeft dan 16:dan voegt automatisch zwarte balken toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts