woensdag 14 maart 2018

Balkonscherm bamboe

Met dit balkonscherm van bamboe fleurt je balkon helemaal op! Balkonscherm van gespleten bamboe. Mooi balkonscherm van stroken gespleten bamboe. De stroken zijn stevig met elkaar verbonden door gegalvaniseerd ijzerdraad.


Doordat het scherm niet geheel zicht-dicht is geeft dit scherm privac. Het scherm is 100cm hoog en 500cm lang en is eenvoudig in te korten.

Wilt u snel privacy in uw tuin en houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze wilgenmatten, rietmatten en bamboematten goede opties. Deze mooie dicht geweven matten zijn gemakkelijk te bevestigen, waardoor een tuinafscheiding van wilgenmatten, rietmatten of bamboematten goed zelf te plaatsen is. Snel en goedkoop aan huis geleverd. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Dit bamboe balkonscherm is strak tegen de leuning vastgemaakt.


Aan de fles Champagne te zien is de klant er ook behoorlijk blij mee. Onze Linjosa bamboe tuinschermen zijn .

Deze balkonschutting is gemaakt in de kleur Bamboe. Koop of Verkoop bamboe schutting op Marktplaats. Dan is een mooi balkonscherm de oplossing. Wat dacht je van natuurlijke wilgentakken voor een mooie stoere donkere balkonafscherming? Of eentje van bamboe , of een rieten scherm?


Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid bij Brico om balkonschermen te kiezen van kunststof, zodat je er nog langer van kunt genieten. Een balkonscherm biedt u goede afscherming waardoor u meer privacy heeft omdat inkijk. Zeer dicht dus optimale privacy en luwte. Een robuust scherm wat jaren meegaat . De lamellen zijn 16mm breed. Bamboe staat gekend als een woekerende plant.


Meer info over de soorten bamboe en het verwijderen van bamboe leest u hieronder. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u zelf kunt kiezen . Flexibel balkonscherm met bamboe print. Ideaal voor het afschermen van het balkon.


Voorzien van ringen rondom en makkelijk op te hangen aan het balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts