woensdag 21 maart 2018

Balkon balustrade metaal

Balustrades zijn hekken of muurtjes die voorkomen dat u bij hoogte verschil naar beneden kunt vallen. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit . De hekwerken worden vooral geleverd aan de (gestapelde) woningbouw in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Metaal is een uitstekende materiaalsoort voor uw balustrade.


VMG is hierin marktleider.

Alle modellen en vormen zijn mogelijk. U kunt ook gewoon de hoogte , lengte en afwerking bepalen. Onze experts kunnen uw metalen balkonhek zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een RAL-kleur leveren. Metalen balkonhekken zijn . Net als jij legt ook Metaal op Maat de lat hoog. Enkel een perfecte afwerking is goed genoeg.


Met erg onderhoudsvriendelijke en duurzame balustrades op maat kies je voor een veilige en mooie oplossing voor jouw terras of balkon.

Zo geniet je met een gerust hart van de ruimte, ook als er kinderen in de buurt zijn. Dat kan met een elegant smeedijzeren balkonhekwerk of een stoer en robuust RVS balkonhek met glazen balustrade. De Rooy Metaaldesign is een familiebedrijf waar vader Gerrit en zoon Marein de Rooy gezamenlijk aan het hoofd staan.


Zesentwintig jaar geleden begon Gerrit . Wij monteren balustrades en balkonhekwerken van staal of rvs maar ook in combinatie met andere materialen. De montage wordt vakkundig verzorgd! Naar uw wens maken wij balustrades en balkonhekwerken van metaal of rvs op maat. Een combinatie met andere materialen behoort tot de mogelijkheden.


De prijs van een balustrade hangt, naast de afmetingen, vooral af van het materiaal. Zo is een houten balkonhek veel goedkoper dan een roestvrijstalen balustrade. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende materialen en de bijbehorende prijzen. Er kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld . Ben je van plan om een balustrade aan je balkon te laten plaatsen? Geniet lang van de zon op warme zomerdagen met een mooi uitzicht vanaf je balkon.


HomeDeal heeft voor jou een overzicht gemaakt van alle prijzen van een balkonhekwerk zodat jij precies weet wat jouw balkonhekwerk kost. Vind balustrade gebruikt op Marktplaats.

Inox trapleuning en balustrade Afmetingen zie tekening Niet meer bruikbaar wegens verbouwing terras. Voor iedereen een voordeel. CE gemerkte balustrades uit aluminium, staal en glas. Een aantal voorbeelden van balustrades zijn met spijlen in staal fo RVS, met glas op panelen van strekmetaal , rooster of RVS spankabels. Balkonhekwerken HHI Metaalwerken is de specialist wat betreft het op maat en naar wens maken van alle soorten balkonhekwerken en balkon afscheidingen.


Op zoek naar een balkonhek of balustrade ? Ontdek de Renoparts mogelijkheden voor uw dakterras, balkon of galerij en laat u inspireren door onze verschillende hekwerken, balkonschermen en balkonkasten van diverse ( duurzame) materialen. Kom ook langs in onze showroom aan de Industrieweg in Vianen! Op maat gemaakt balustrade of balkon hekwerk, zie onze voorbeelden en vraag een offerte aan.


Bij flinke hoogteverschillen – bijvoorbeeld bij een trap, balkon , galerij of brug – is een balustrade een absolute must om ongelukken te voorkomen. De Kamper Bouwmetalen is specialist in het maken en plaatsen van balustrades – zowel voor particulieren als het bedrijfsleven – en denkt graag met u mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts