vrijdag 30 maart 2018

Carport houtbouw

Voor een houten garage of carport bent u bij Houtbouwmaatwerk. Een houten garage of houten carport op maat is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden! Om een houten carport te bouwen bent u bij Houtbouwmaatwerk.


Overweegt u een houten carport te laten bouwen? Een overkapping is niet alleen speciaal, maar straalt ook elegantie en sierlijkheid uit.

In principe is elk afdak op palen geschikt als houten carport. Bij Donker Houtbouw verstaan we echter wat anders onder een houten carport. Als uw auto er maar onder past. Binnen enkele dagen geplaatst of prefab geleverd.


Door de goede ventilatie in een carport , staat uw wagen vaak droger dan in een afgesloten garage. Carports laten toe om uw auto te stallen (en zo roestvorming te vermijden) zonder in te boeten aan woonoppervlakte. Vooral houten carports zijn erg in trek.


Bij ons besteld u een carport of garage op maat: Aanbouw of vrijstaand.

U heeft de keuze uit een: Plat dak (bitumen afwerking) . Voor standaard carports is Handelscentrum Soeting Joure uw partner, met een breed assortiment van onder andere Tuindeco waar we dealer van zijn. De carport kunt u in verscheidende afmetingen online bestellen, zodat u snel kunt beginnen met opbouwen. De goede opbouwinstructies geven u een handige tool om uw . Kijk voor een overzicht naar onze producten. Houten kapschuur met veranda en carport.


Bent u op zoek naar een carport ? Dan bent u bij Heijboer tuinhout aan het juiste adres. Kijk op de website voor meer informatie. Marbel Houtbouw levert carports in alle soorten en maten.


Op maat gemaakt, prefab in onze werkplaats en volledig naar uw wensen, uiteraard passend bij uw huis en tuin. Met het gebruik van de beste duurzame materialen, dus onderhoudsarm. Onze gespecialiseerde montages teams maken van elke realisatie een streling voor het oog, en uw dromen waar.


Een carport kent veel toepassingen, u kunt er natuurlijk uw auto of . Afmeting 300x500cm nokhoogte ca. De palen dienen 60cm diep ingegraven te worden of kunnen afgekort worden op 230cm. Nieuwe carport en schutting geplaatst.


Deze week hebben wij een carport met bijpassende schutting mogen plaatsen.

Het geheel is uitgevoerd in lariks hout. Blokwood maakt al jaar tuinhuizen op maat. Van moderne tuinhuizen tot opbergruimtes maar ook carports en overkappingen of zelfs een kangeroerwoning voor mantelzorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts