vrijdag 16 maart 2018

Blokhut hoofddorp

Bekijk ons gamma blokhutten en tuinhuizen. Met onze blokhutten in Hoofddorp zorgen wij dat u heerlijk kunt genieten van een passende blokhut in uw tuin. Dé specialist blokhutten in Hoofddorp is het blokhutparadijs. Wij helpen u graag verder met uw vragen over blokhutten. Prachtige houtbouw projecten zoals tuinhuizen en blokhutten wilt u natuurlijk laten plaatsen door een vakman uit Hoofddorp.


Kom ook gerust eens langs.

Prefab Tuinhuisje Hoofddorp Hugo 2x 2x 2cm. Nu met gratis bezorging! Deze prefab houten blokhut c. Na het afbreken van de oude blokhut en het vrij maken van de plek voor de nieuwe blokhut , kon er gestart worden met opbouwen. Na het neerleggen van de hardhouten funderingsbalken, zijn de vuren delen gestapeld.


Op de dakbalken is het dakbeschot getimmerd waar later het EPDM op . Alles uit eigen fabriek tegen de scherpste prijzen. Blokhut Ipswich luifel 200.

Uw groenfamilie van de . Op december is onze allernieuwste Van Kooten showroom in Hoofddorp officieel geopend! Uiteraard leveren we een bouwtekening bij dit tuinblokhut van naaldhout. Er zit een dubbele deur in voorwand en kunststof raam in zijwand. Het hang- en sluitwerk kan afwijken van de afbeelding.


De levertijd van deze zelfbouw tuinhuis berging van hout is week. Wij bezorgen van Hoofddorp tot Coevorden snel bij u thuis. We zijn dealer van Woodvision, Gardival, Biohort en Tuindeco. Van Kooten Tuin en Buiten Leven heeft als doel om u enthousiast en gelukkig te maken met “Buiten Leven” producten. Een happy feeling met een happy product.


Ons dynamische bedrijf is helemaal ingericht om u blij te maken in het “Buiten Leven”. Maatwerk Tuinhuizen kopen Hoofddorp 5. HALF VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en CARPORT. De woning heeft een riante voortuin met meerdere parkeerplaatsen, een zijtuin en een achtertuin van maar liefst 16xmeter.


In de tuin bevindt zich een blokhut en een extra grote berging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts