maandag 19 maart 2018

Hoe hoog pergola

Wij willen in de tuin een pergola gaan bouwen, maar twijfelen een beetje over de. Heeft iemand van jullie een pergola en hoe hoog is die? Als eerste gaat u bekijken, hoe groot u uw pergola wilt hebben. Deze schutting is meter hoog , waardoor de pergola er dus 50cm bovenuit steekt.


Is er regelgeving die zegt dat de pergola (tuinmeubilair) op een bepaalde minimale afstand van de schutting.

Een pergola is een constructie van palen met een aantal dwarsbalken. Deze materialen gaan erg lang mee en deze materialen zien er ook erg fraai uit. Hoe groot moet de pergola zijn?


Hoe u zelf een houten pergola maakt en welke materialen u nodig heeft voor de bouw van een pergola. Indien uw buren daadwerkelijk een pergola bouwen die voldoet aan de. De schutting of erfafscheiding aan de voorzijde van de woning mag maximaal meter hoog zijn. Hoe hoog de staanders moeten zijn hangt af van de bouwconstructie.


En zorg voor goed gereedschap.

Wat je zoal nodig hebt is een . Omdat iedere tuin anders is, is het handig om een pergola zelf te maken. De hoogte van een pergola is meestal al snel tot meter hoog. Onze buren hebben, in de voortuin, een paar jaar terug een pergola geplaatst, op meter voor hun woning langs, met een . Controleer of de palen even hoog zijn wanneer het cement droog is.


Als de balk te lang is, dan zagen we die later bij. Hoe zorg je er voor dat de palen stabiel blijven staan (stap 3). Een klassieke pergola is 2m tot 4m hoog op tot 6m lang en 3m tot 5m breed. Hoe installeert u een houten terras aan uw zwembad?


Maak je tuin sfeervol met een pergola van hout. Plaats de palen in de grond en maak een overkapping voor klimplanten. Bekijk het klusadvies van KARWEI. Want volgens nieuw beleid mochten schuttingen aan de voorkant nog maar een meter hoog zijn en schuttingen aan de achterkant hooguit . Hier geven wij u een aantal voorbeelden hoe u deze zelf kunt.


Ga er vanuit gaat dat uw pergola ongeveer 2centimeter hoog moet zijn. Ik heb als erfafscheiding een constructie van palen, betongaas, wilgenmatten en klimop aan zijkant (voor zijgevel rooilijn) van mhoog. Ontbrekend: hoe Onze Eigen Tuin krijgt een eethoek!

Hij graaft minimaal een metertje diep, want de pergola wordt ruim meter hoog. Hoe langer je dit doet, hoe kleiner de kans op bubbels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts