vrijdag 23 maart 2018

Berry van aerle postbode

Na zijn afscheid van het voetbal nam hij niet zijn vroegere beroep in de bouw op, maar werd Van Aerle postbode. In zijn jeugdjaren had . Er mag gezongen worden - WordPress. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Hoewel er nog altijd mensen zijn die denken dat hij de post rondbrengt, is hij al jaren scout bij PSV.


Na zijn voetbalcarrière werd Berry niet alleen postbode , maar ook voetbalanalist bij Stadsradio Helmon als een soort Jan van Halst avant la lettre.

Van Aerle had geen iPad nodig om de looplijnen te duiden bij de wedstrijden op De Braak, want Berry hield het liever simpel. XywUSOI_BtM Vergelijkbaar sep. Hij kiest voor het trainerschap en ik kies voor een baan als postbode. Later, toen Theo Maassen zijn eerste officiële dvd uitbracht, kreeg Van Aerle het eerste exemplaar overhandigd. Op dit moment is 'Turbo Berry ' supporterscoördinator bij PSV en . Dan gaan ze lopen roepen, op straat, of-ie nog post voor ze heeft.


Hij vindt het niet vervelend hoor, maar vreemd is het wel, want hoelang werkte hij nou helemaal bij de PTT? Nog niet eens een jaar, . Berry van Aerle staat een beetje te boek als cultfiguur.

Zijn hondentrouw is door cabaretier. En vervolgens werd hij eerst maar eens een jaartje postbode , want dat was-ie al eerder geweest en vond hij gewoon leuk. Vandaag precies jaar geleden werd het Nederlands elftal Europees Kampioen in Duitsland. Max Huiberts had misschien een, . Berry , die prachtig plat Helmonds lispelende rechtsback met die lullige snor en een kapsel dat sterke gelijkenis vertoonde met een dooie marmot. De man die na zijn carrière nog een jaartje postbode was.


Die zelfs nog gescout werd als scout. Die man treedt nu dus even doodleuk in de voetsporen van . Momenteel werkt de voormalige verdediger achter de schermen bij PSV en is hij actief in het scoutingsteam van de club. Hij won met PSV de Europa Cup en met het Nederlands elftal de Europese titel.


Deze oud-topper van PSV was wars van sterallures. Zelfs na de beëindiging van zijn voetballoopbaan bleef Berry gewoon Berry en werd postbode. Een verademing in vergelijking me. Anti-held Van Aerle, keer international, was na zijn voetballoopbaan kort postbode en is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts