donderdag 29 maart 2018

Limba hout kopen

Fijnhout Drenthe is leverancier van Limba hout. Uit voorraad leveren wij Limba houten planken, balken en latten. Vraag nu online een offerte aan! Limba staat bekend onder de naam Limba Barilolé of Limba Noir, dit is het donkere kernhout van de Limbaboom. Limba is een matig harde houtsoort uit West Afrika.


Het hout is lichtgeel en goed te bewerken (werkt bijna niet).

Limba wordt veel gebruikt in beelden en meubels en houtsnijwerk. Limba matig harde lichtgele houtsoort uit West Afrika. Het is goed te bewerken en is stabiel. Het wordt gebruikt in meubels en houtsnijwerk. Het laat zich makkelijk aankleuren met . Houtsoort Fraké, ook wel Limba of Afrikaans Eiken.


Geschikt voor: deuren, ramen, trappen, wanden en plafonds, meubels, plinten. Fraké noir, is de merknaam voor thermisch verduurzaamd Limba. Door de behandeling krijgt het hout ook zijn specifieke kleur en tevens de warme en .

De verkleuring, in de vorm van bruinachtige vlammen, zijn een vorm van afweer van het hout op de aantasting van insecten. Bijzonder hoe hout soms zijn vorm en structuur krijgt! De stammen zijn gedroogd en . Limba Hout Price Comparison, Prijs Trends voor Limba Hout als referentie.


In principe leveren we alle houtsoorten (die leverbaar zijn). Onze voorraad telt meer dan 1massieve houtsoorten in ruwe, (on)bekantrechte,. Maar ook worden er deuren, trapleuningen en lijstwerk van gemaakt en gietmodellen voor de metaal industrie. Houtkleur van Limba -clair. Mooie partij limba hout planken zijn wisselend van lengte tussen de 4. Mooi en fijn hout om meubels mee te maken etc.


Fysisch-Mechanische eigenschappen. Duurzaamheid schimmels: - praktijkervaring en veldonderzoek i 4. Ontbrekend: kopen Thermisch verduurzaamd hout. Door de thermische behandeling van de Afrikaanse hardhoutsoort Limba kan de duurzaamheidsklasse van het hout worden opgehoogd tot duurzaamheidsklasse I. Het hout krijgt na de hittebehandeling een prachtige kleur die vergelijkbaar is . Naast Impregneren kan hout ook verduurzaamd worden door het te modificeren.


Amerikaans Grenen en Vuren. Thermisch behandeld hout van snelgroeiende soorten zoals Fraké ( Limba ). Fraké is een snelgroeiende loofhoutsoort , afkomstig uit verantwoord beheerde FSC-bossen in West-Afrika.

Cata is dé site voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Wekelijks kan er geboden worden op kavels van vele verschillende categorieën. Bekijk de website en breng je bod uit!


Klik hier voor de website van deze aanbieder. Fineerhout is bij Decospan standaard verkrijgbaar in meer dan 1verschillende houtsoorten. Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts