woensdag 21 maart 2018

Woood opbergkist wit

De deksel is voorzien van softclose waardoor deze zacht dicht valt. Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. Deze opbergkist vind je online bij Leen Bakker!


Stoere opbergkist gemaakt van geborsteld massief grenen, gespoten in de kleur staalgrijs. Voor iedereen een voordeel.

Deze handige en stevige opbergkist is gemaakt van 1 FSC grenenhout. De kist is ideaal voor het opbergen van speelgoe maar natuurlijk ook andere spullen. De kist heeft een klep aan de bovenzijde en is voorzien van een veer, zodat het deksel nooit te hard kan dichtklappen. Aan de zijkant van de kist zitten openingen waaraan je de speelgoed kist gemakkelijk kunt . De serie Dennis is verkrijgbaar in twee kleuren grijs, betongrijs of staalgrijs.


Kies voor één van de kleuren of maak een spannende mix met beide kleuren grijs. Creëer de perfecte slaapkamer met deze serie Dennis. Wordt u ook gek van al het speelgoed van uw kinderen wat door elke kamer slingert?

In deze strakke opbergkist kunt u al het speelgoed van uw kinderen in één handomdraai netjes kwijt. Ook maakt u uw huis tegelijkertijd veiliger en hoeft u nie. Gemaakt uit massief grenen welke ongeborsteld is. Opbergkist uit de Keet collectie van Woood. Kleur is wit maar is ook leverbaar in betongrijs.


Daarnaast heeft de klep van deze speelgoedkist een langzaam sluitend mechanisme. Hierdoor is de kist extra gebruiksvriendelijk voor kleine . Bekijk de handige en ruime opbergkist Elon wit van WOOOD online bij Basiclabel, het artikel wordt geleverd op afspraak, wordt gratis thuisbezorgd m. Topservice, klanttevredenheid! Stijlvolle houten opbergkist Keet van Woood. Uitgebreide collectie online.


Al het speelgoed op één plek: Dat is de droom van iedere ouder. Deze speelgoedkist maakt opruimen en ordenen nu wel heel makkelijk. Deze wit massief grenen opbergkist met een horizontale v-groef belijning wordt geleverd als eenvoudig . Een kind kan de was doen.


Woood , Kasten - Buffetkast kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts