woensdag 28 maart 2018

Hout groothandel leeuwarden

Miedema Bouwmaterialen is totaalleverancier voor de bouw en aannemerij in Noord-Nederland en levert hout en plaatmateriaal, ruwe bouw- materialen, afbouwmaterialen en ijzerwaren. Het assortiment is altijd op voorraa wordt snel geleverd en voorzien van deskundig en persoonlijk advies of kan gehaald worden in de . Frieslan en we kunnen veel meerwaarde leveren door een groot scala aan bewerkingsmogelijkheden. Kwaliteit is bij Postma géén cliché. Wij zijn in staat om via onze puinbreker .

PontMeyer vestigingen in Nederland. Hout en bouwmateriaal voor groothandelsprijzen. Voor uur bestel morgen bezorgd. Veilig betalen met iDEAL.


Overzicht van bedrijven in Regio Leeuwarden , actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal. Hout groothandels uit de regio Leeuwarden gezocht? Rubriek Groothandel in bouwmateriaal.

James Wattstraat te Leeuwarden en is actief in de branche Groothandel in hout , sanitair en overige bouwmaterialen. Heuvelman Hout : specialist in maatwerk. Schuilenga: dé hout groothandel en houtzagerij van Friesland. De groothandel van het Noorden op gebied van ijzerwaren, gereedschappen en bouwmateriaal.


Naast een groot assortiment is Regts B. Almenum Houtcompagnie BV. Hout - en plaatmaterialen - groothandel en fabrikanten. Standplaats Harlingen, bedient ook Leeuwarden.


Tevens hebben wij hout voor de . Wij beschikken over de grootste voorraad hout van Noord Nederland en hebben daardoor een korte levertijd. Het grootste deel van ons assortiment kunt u zelfs direct afhalen. Eppinga is gevestigd aan de A Marconilaan te . Jongeneel Sneek is een van de vestigingen van Jongeneel in Nederland.


Jongeneel is als groothandel totaalleverancier voor de . Houthandel Jongeneel is een begrip in de bouw. BMN (Bouwmaterialen Nederland) is de bouwmaterialen groothandel en leverancier met de beste service, de juiste voorraa flexibele logistiek, vakkundig personeel en uitgebreide webshop.

Bij ons kunnen particulieren en bedrijven terecht voor voordelig geprijsd hout van hoge kwaliteit dat rechtstreeks van de groothandel komt. Diverse houtsoorten , kleuren en afwerkingen zijn mogelijk. BO: Relavante bedrijven zijn voor u geselecteerd voor de zoekopdracht in de Groothandel in hout en plaatmateriaal Leeuwardene in de Leeuwarden met een top rating. Megahout en Plaat importeert vurenhout uit Scandinavië, Ruslan Estland en Letland.


Wij bewerken dit tot halffabricaatproducten voor de industrie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor houttoepassingen ten behoeve van de dakenbouw, de gevelbouw, tuinhuizen, handel en emballage, alsmede voor de agrarische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts