woensdag 14 maart 2018

Steigerhouten speelgoedkist

Op zoek naar een leuke opbergplek voor rondslingerend kinderspeelgoed? Of het nou gaat om kleding of kinderspeelgoe je kunt al je spullen een plekje geven met deze kist ! De prijzen zijn inclusief BTW, Blackwash, Greywash, Whitewash of een combinatie hiervan. Steigerhouten Opbergkist.


Exclusief beslag en middenstuk, dit zijn opties. Wilt u een andere afmeting?

Dan kunt u het informatieformulier invullen. Kijk HIER voor de actuele levertijd. Ik ging op zoek naar een mooie en goede manier om al het speelgoed op te ruimen en kwam uit bij een mooie steigerhouten speelgoedkist. Van steigerhout kan je echt veel leuke dingen maken!


Deze mooie en stoere speelgoedkist is daar een goed voorbeeld van. Het is een handige en praktische opbergkist voor het opbergen van speelgoed of andere spulletjes. De speelgoedkist is voorzien van en veiligheidsblokje en stoer hang - en sluitwerk. Stoere steigerhouten kist om zelf te maken, gratis dekenkist doe het zelf handleiding en bouwtekeningen.


Maak zelf een opbergkist voor speelgoed op wielen.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. OmschrijvingSpeelgoedkist van gebruikt steigerhout.


Zoekt u een hoogwaardig afgewerkte opbergkist van steigerhout ? Deze kist heeft twee kleppen voor optimaal gebruiksgemak. Dan is deze houten speelgoedkist echt iets voor u. Deze steigerhouten opbergkist is gemaakt van gedroogde en geschuurde steigerplanken. U kunt deze kist zowel voor . De deksel is waterbestendig, niet geheel waterdicht. Deze luxe kist heeft een bodem en is vakkundig gefabriceerd in Nederlan dus geen schroefkoppen in . In iedere gewenste maat leverbaar! Een steigerhouten opbergkist is multifunctioneel.


Je kunt er van alles in opbergen. Zo kun je er bijvoorbeeld het konijnenvoer in bewaren, tuinkussens in de schuur in opslaan, op zolder de verkleedkleren of oude schoolspullen in bewaren. De steigerhouten opbergkist kan dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. Deze handige stijlvolle doch strakke opbergers van SandersWoodWorks zijn behalve erg functioneel ook zeer interieurvriendelijk.


Want laten we wel zijn, de naam speelgoedkist is natuurlijk niet echt alles omvattend. Ook een goed idee voor de kinderkamer: een speelgoedkist van steigerhout. Geschikt voor een stoere kinderkamer.

De kist is van massief hout gemaakt, maar heeft een veiligheidsmechanisme voor het deksel. Hierdoor kan het deksel niet zomaar naar beneden vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts