donderdag 29 maart 2018

Houten deurprofielen

PontMeyer is de grootste hout importeur van Nederland. Bent u op zoek naar houten profielen zoals latten, sierlijsten, hoekprofielen of deurlijsten? Of wilt u houten lijsten om de lambrisering af te werken of een totale nieuw deurtoog te maken?


Maar misschien bent u nog met het grovere werk bezig en heeft u profielen nodig om een nieuwe muur te bouwen en netjes te stucen. Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam.

Door onze geavanceerde productietechnologie kunnen wij “jaar garantie op het verfwerk” aanbieden. Vraag uw prijsofferte aan. De deurlijsten, omlijstingen en kopstukken van het Profiles-assortiment maken uw deur helemaal compleet.


Een ware lust voor het oog. Bekijk ons assortiment Profielen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Profielaanbod levert houten profielen en lijsten. Alle prijzen op de website zijn exclusief btw. Werkwijze voorraad profielen.


Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk! Door een minimum aan groeven zijn onze houten ramen ook gemakkelijk te onderhouden.


Een ruim assortiment Profielen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Kunststof hoeft niet te worden geschilderd wat een kostenvoordeel kan betekenen, maar wel jaarlijks behandelen met onderhoudsmiddel. Serie DPS 200R en DPS 600R. De DPS 200R binnen beglazingsprofielen en DPS 600R aanslagprofielen hebben een hieldichting waardoor het profiel zonder kit in de sponning is te plaatsen.


Dit zorgt voor een eenvoudige montage en forse tijds besparing. BUVA Aluminium profielen. Teak en mahonie lijstwerk, bochten of stroken zijn uit voorraad leverbaar.


Vind profielen hout op Marktplaats. Mooi lijstwerk maakt je klus helemaal af. Voor iedereen een voordeel.


In de speciale lijstwerkkast in de winkel ziet je direct hoeveel keuze in afwerklijsten en materialen je hebt.

Of je nu kiest voor een houten profiel of kunststof profiel: er is altijd een gebruiksvriendelijke oplossing voor je bij. In ons assortiment vind je o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts