vrijdag 23 maart 2018

Eiken lamelparket 22 cm

Bekijk het volledige assortiment op onze website of bekijk hieronder onze actuele top aanbiedingen. De massieve eiken houten toplaag, die is afgewerkt met olie, heeft een dikte van 4mm. Doordat de plank is opgebouwd uit meerdere lagen die contra verlijmd zijn, werkt deze nagenoeg niet meer. Dit maakt dit product uitstekend geschikt om zwevend te leggen.


Met zijn rustieke uitstraling en brede afmeting (2mm!), ziet men deze vloer niet snel over het hoofd.

De producten sluiten dan ook goed aan op de huidige woontren waarin brede en lange planken centraal staan. De vloer is opgebouwd uit twee lagen, een sterke watervast verlijmde berken multiplex drager met daarop een 3mm toplaag van eiken. Door de dikte en gewicht is de vloer goed stabiel zwevend te leggen maar ook . De multiplank is een 2-laags systeem van een watervaste berken multiplex onderlaag en een toplaag van de beste kwaliteit Europees eiken. Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.


Dikte: mm ( waarvan 3mm toplaag). Multilayer (meerlaags onderlaag = stabieler) nog m² beschikbaar € 3per m² .

Neem deel aan onze actie en win van onze waardebonnen ! Samengestelde eik parket rustiek - afgewerkt en legklaar ! Deze parketten kunnen gebruikt worden voor intensief gebruik. Voordeel van eiken lamelparket : - werkt minimaal - makkelijk te . Breed eiken lamelparket of hele brede multiplanken. Bax Houthandel, eigen productie. Een van de mooiste vloeren uit ons assortiment, die we dan ook graag extra onder de aandacht brengen! Afmetingen: Lengte: 1– 2cm.


Frans eiken (of van andere houtsoorten) visgraatparket is leverbaar in verschillende maten. Een echte houten vloer, met lange planken die zwevend gelegd kan worden door middel van tand en groef . Onbehandelde eikenhouten lamelparket. Laminaat vloer Calcary Oak (naturel eiken uitstraling). Schuren van een eiken lamelvloer.


Oude afzelia visgraat parketvloer , eerst aanhelen en daarna . Deze eiken multiplanken zijn gemaakt van europees eiken.

Eiken lamelparket 22cm breed. Vraag naar onze actuele voorraadvloeren: Europees eiken rustiek. ONZE TOP VLOER IN HET ASSORTIMENT: ca. Rustiek AB – Gerookt – olie wit. DAARNAAST HEBBEN WE TEVENS GEKOZEN VOOR: ca.


De mooie brede planken zorgen aparte uitstraling en zijn in verschillende formaten beschikbaar. De kleur kunt u geheel zelf samenstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts