donderdag 3 mei 2018

Houten balk salontafel

Het oude eikenhout heeft een prachtige… € 22 00. De salontafels zijn niet behandeld waardoor de tafel tijdens het gebruik gaat leven. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Onbehandeld eiken (oude meerpaal) hout op onbehandelde stalen hoeklijn gemonteerd.

Stoere, solide salontafel van oude, natuurlijk vergrijsde balken en een stalen frame. Tafel is een half jaar geleden gekocht. De houten balken hebben jaren in de Nederlandse havens in zee gestaan waardoor zij tot op het hart door zeewater, win regen en zon hun natuurlijke verweerde uitstraling hebben gekregen.


Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbegrensd mits je de eigenschappen van dik hout accepteert. Dikte van de balken en poten kan afhankelijk van leverbaarheid , zelf bepaald worden. Deze balkentafels kunnen ook prima gebruikt worden als tuintafel. Uiteraard zal dan het weer nog meer invloed uitoefenen op het hout.


Salontafel oude balken op wielen.

Kom gerust eens kijken of de tafel je bevalt. De aankoopprijs in een meubel winkel bedraagt ongeveer 3euro. OmschrijvingUnieke salontafel gemaakt van balken op zijn kant. Zeer leuke tafel die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Door de wielen eronder is de tafel ook gemakkelijk te verplaatsen.


Sloophout balken zijn grenenhouten balken. Deze zijn los verkrijgbaar zowel gebruikt als nieuw. Voor het beste resultaat als tafelblad worden deze verlijmd. Een stoere en stijlvolle Scandinavische salontafel door de combinatie van gekleurd stalen onderstel met een extra dik houten blad van gerecycleerd balkenhout. Bovendien maak je met een houten onderstel echt een geheel van je tafel zoals bij onze balkentafels.


Bij ons ligt de grootste focus op rustiek eiken en hier worden ook onze onderstellen van gemaakt. Volledig massief en niets opgedikt. Daar doen we bij Zwaartafelen niet aan!


Zorg er dus voor dat je de tafel niet veel meer . Teken een exacte haakse rechthoek van bij cm. Teken met een potlood de lijnen op de balk en zaag deze delen af.

Massief eiken balken salontafel REYKJAVIK Zeer robuuste salontafel van massief eikenhouten balken van 20xcm. Liggende balken zijn 15xcm. Op verzoek zijn alle diktes aan te passen. De balken zijn helemaal geschuur de scherpe kanten zijn eraf, maar het ruige karakter van de balken is behouden.


Wij realiseren een uniek meubelstuk, eetkamertafel, bartafel, salontafel noem maar op. Een hele zware salontafel is dit! De drie massief eiken balken zijn aan elkaar verbonden door middel van draadeind. Door de scheuren in het hout krijgt de salontafel een nóg stoerdere uitstraling.


We hadden al de quadrum tafel , de quadrum bank, maar nu ook de quadrum . Hout met Historie is gespecialiseerd in de verkoop van authentieke eiken wagonplanken. Het wagonhout heeft een prachtige doorleefde uitstraling. Eettafel gestoomd eikenhout Deze mooie donkere eettafel is op maat gemaakt van gestoomd eikenhout. De tafel is samengesteld uit mooie wild. Een boomstamtafel is een houten tafel met boomstam zijkanten.


Bij de buitenste planken op. Bij gebruik van tropische hardhout soorten is het soms mogelijk om het blad uit deel te zagen zonder gevaar tot kromtrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts