dinsdag 29 mei 2018

Qboard snijden

Door de beschikbaarheid van diverse materiaaldiktes en de eenvoudige verwerking is met. Badkamer bouwen: wedi toont de complete bouw van een badkamer met het wedi systeem. Qboard bouw- en tegelelementen kunt u op nagenoeg elke ondergrond gebruiken: op oude tegelbekledingen, op hechtende of niet-hechtende ondergronden, op extreem oneffen wanden.


Qboard is warmte-isoleren makkelijk te snijden , watervast en zeer duurzaam. Op grond van zijn speciale eigenschappen is de wedi bouwplaat. Als dragermateriaal voor het leggen van tegel-, plaat- en natuursteenlagen volgens de dunbedmethode.

Als hechtondergrond voor het aanbrengen van pleisterwerk,. Ik wil binnenkort beginnen met het opbouwen van een badkamer. Qboard snijden voor de bedrijfsnaam van Vincents op de kopgevel.


De afdichtingsband is in het midden voorzien van een rubberen strook. Hierdoor heeft water geen kans. Dit maakt de band uitermate geschikt voor bouwen op natte plaatsen, zoals de badkamer. Dankzij het elastische vermogen neemt de band eenvoudig alle vormen aan.


Gemakkelijk aan te brengen, knippen of te snijden.

Gebruik de wapeningsband voor een sterke wapening van voegen, boorgaten, randen of snijvlakken. Met deze tape ben je verzekerd van een perfect resultaat. En dankzij het elastische vermogen neemt de tape eenvoudig alle vormen aan. Aanbrengen, knippen of snijden : het is allemaal net zo makkelijk met de Qboard.


Nog eenvoudiger op maat snijden. In de lengterichting kan je wel voorzichtig snijden tot aan de inkerving (zonder de leiding te raken natuurlijk), daarna kan je ze afscheuren langs de . Om rechte stukken te snijden is een elektrische tegelsnijder ideaal, maar een conventionele tegelsnijder werkt ook. Werk altijd volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing.


Om niet rechte stukken te snijden kan je een tegeltang of een diamantslijpschijf gebruiken. Breng, als de tegel op maat is gesneden, lijm aan op de . Wedi platen voor de laagste prijs en snel bezorgd! Ruim assortiment Wedi met nu ook de nieuwe Wedi Fundo Top! Een wandcloset met inbouwreservoir maakt je toiletruimte veel groter. Door de eenvoudige verwerking is met Qboard (bijna) niets onmogelijk.


Meer informatie over de verwerking vindt u op pagina 28. KlusWijs geeft je klusadvies over het gebruik van zagen. Welke type zaag heb je nodig voor welke klus?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts