donderdag 3 mei 2018

Loghouse bouwpakket prijs

Het goedkoopste in elke prijs -klasse. Niet gewoon de goedkoopste maar ook de beste in haar soort. Op elke droom een passend antwoord. De unieke Rhino formule staat garant voor dromen binnen bereik.


Als missie hebben wij om kwalitatief hoogstaande loghouses te realiseren. De visie die wij hierbij hanteren is de uwe.

Arka levert voornamelijk maatwerk projecten zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Of het nu om een zelfbouw of cascobouw gaat, met ons ervaren team verwezenlijken wij . Een Finnhouse woning is ca 5- goedkoper dan een onder architectuur gebouwde traditionele stenen woning. Bovendien zijn de verbruikskosten in de gebruiksfase lager! De kosten van het ontwerp, de levering van het bouwpakket en de bouw van de woning bepalen de totale prijs van de woning. Transparante kosten, eerlijke prijzen.


Ontbrekend: loghouse BEKU-Loghomes: Home beku-loghomes. Noord Europees FSC gekeurd hout. Logo BEKU-loghomes Blokhutten.

Uw huis bouwen doen wij met passie en liefde voor het vak. Houten huizen van HOUTSTAPELBOUW-EXPERT. Een keuze voor een houten huis is een keuze voor duurzaamheid. Uw houten woning is onze zorg.


Hout huis = natuurlijk wonen. Loghouses : houten huizen met een geweldige uitstraling. Rovaniemi Log House is a producer of quality log houses and wooden homes from Laplan Finland. Jan Entjes van Canada Huis bemiddelt in de aankoop van huizen uit Canada gemaakt van Western Red Cedar.


Canada-Huis-0Een houten huis van CANADA HUIS is het beste wat er te koop is op het gebied van houten woningen. Een Red Cedar log home wordt wel de Mercedes onder de log . Dat wil zeggen dat wij staan voor wat wij doen. LOGS2HOME streeft naar een optimale Prijs -kwaliteitverhouding. De woningen kunnen geleverd worden als bouwpakket ( houtpakket met daarbij alle benodigde houten materialen), als casco of sleutelklaar opgeleverd. Het enige wat u nodig heeft is een kavel of een stukje . In sommige gevallen is het mogelijk uw bouwproject te leveren in de vorm van een bouwpakket.


Maar in de meeste gevallen is dit niet aan te bevelen. Met name bij de realisatie van Logbouw is een zeer . Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping, maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen.

Onze vakbekwame monteurs hebben . Zelfbouw materiaal pakket voor een houten woning in Eastern White Pine al vanaf €35. Heeft u een bouwkavel en interesse maak dan een afspraak kom kijken en ik help u op weg! Voor chalets vanaf € 25. Schuurwoningen en houtstapel- en houtskeletbouw op maat.


Duurzaam bouwen doen we bij bij alle woningen. We bouwen op maat, niet alleen het casco, maar ook de kleinste details. Fin Log House uit Waarland is de importeur voor Hirsiset log huizen in Nederland. Zelfbouw, casco bouw, sleutelklaar, energie zelfvoorzienen ecologisch.


Maar ook kunnen wij zelf de gehele opbouw verzorgen zodat u verzekert bent van een topkwaliteit loghouse. Het leven in een loghouse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts