maandag 28 mei 2018

Restaurant utrecht oude gracht

Restaurants in de buurt van Pathe Rembrandt op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van Pathe Rembrandt, Utrecht , Nederland en zoek op prijs, locatie en meer. Janssen is hèt adres voor een heerlijk diner in hartje Utrecht aan de Oudegracht en staat voor gezellighei ambiance, kwaliteit en een vriendelijke bediening.


Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Daarnaast kunt u ook uitgebreid lunchen op . Aan de fraaie Oudegracht in hartje Utrecht ligt ons restaurant in de sfeervolle werfkelders direct aan het water.

Wij werken met verse ingrediÃnten en dagvers brood uit eigen bakkerij. Behalve lunch en diner zijn wij gefaciliteerd voor feesten en zakelijke . Midden in het centrum van de Domstad Utrecht , in een authentieke werfkelder aan de Oudegracht , bevindt zich Argentijnse grillrestaurant Los Argentinos. Door de juiste verhouding van het klimaat, de rijke bodem en . Het nieuwste tapas restauraunt in Utrecht. Gelegen aan de Oude Gracht midden in het oude Utrechtse centrum.


Kom eens genieten van onze heerlijke sfeer! De menukaart van La Senorita is verschillen uitdagend en spannend.

Heerlijke losse tapas of mooie . Voor elke gelegenheid bent u welkom bij restaurant de Werfkring: een lichte lunch , een uitgebreid avondmaaltij een gezellige receptie of een feestelijke bruiloft. Zomers kunt u op het terras aan de oude gracht een kopje koffie drinken, lunchen of dineren. Welkom bij restaurant Umami.


Dé culinaire hotspot in het hart van Utrecht. Ontdek hier de Aziatische keuken in een sfeervolle ambiance. Ons stijlvol ingerichte restaurant heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan 2gasten. Geniet hier van de meest originele gerechten, welke allemaal zijn bereid met verse ingrediënten . Alles is uiteraard huisgemaakt door onze koks.


In het sfeervolle restaurant in Utrecht kunt u genieten van de Bourgondische verrassingen van onze chef-kok. Van voorgerechten tot dessert, u bent van harte welkom in ons restaurant op een prachtige plek aan de Oudegracht in het centrum Utrecht. Ons authentieke specialiteiten grillrestaurant beschikt over een uitgebreid terras en ruime werfkelder aan de historische werf Oudegracht 63. Aan het relaxte deel van de Oudegracht op nog geen 1meter van het toeristische deel waar inwoners van Utrecht elkaar ontmoeten om te dineren. Utrecht heeft een bijzonder en bezienswaardig centrum, dat grotendeels nog door singels wordt omringd.


Een historische plek om . Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway . Klik hier voor recencies over ons restaurant.

Onze authentieke werfkelder aan de Oude Gracht in Utrecht ligt aan een uniek Nederlands stukje stadswater. In een omgeving waar wij de Middeleeuwen herkenbaar in tact hebben gelaten, laten wij u genieten van een rijke variatie aan Zuid-Amerikaanse culinaire topproducten. Op loopafstand van het Centraal Station en aan de mooiste gracht van Utrecht ( de Oudegracht ) vindt u Stadskasteel Oudaen, een kasteel met een verhaal.


Het monumentale pand herbergt een grand café, restaurant , salon, bierbrouwerij en verschillende (vergader)zalen. Uit eten en genieten van een drankje in een . Homepage Le Bibelot Frans restaurant Oudegracht centrum Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts