donderdag 3 mei 2018

Osb plaat 12mm

Dankzij de tong en de groef zijn de platen makkelijk met elkaar te verbinden. Constructieve plaat welke toegepast kan worden onder licht vochtige. Geschikt voor allerlei constructieve doeleinden, achter het gips, lichte wanden, uitvlakken vloer. Kan beperkt worden gebruikt onder vochtige omstandigheden.


De platen zijn uitsluitend te gebruiken op plekken waar weinig tot geen vocht komt kijken. Vandaag bestel morgen in huis!

De oersterke constructieplaat is geschikt voor zowel buitengebruik (o.a. tuinhuisjes, schuttingen, bekistingen) als binnengebruik (o.a. vloeren en wanden). Btw (€ excl. Btw) product: osb tg dikte mm , afmeting ca.


Afmetingen 244x122cm 12mm. Voor gebruik in permanente bouwtoepassingen,. Het zijn uniforme bouwplaten van hoge kwaliteit, zonder kwasten, gaten en splijtrisico. Sterling OSB3-Zero is sterk genoeg voor . Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Het product is aan je kruiwagen toegevoegd. Er liggen producten in je kruiwagen Er ligt 1 . De mm platen hebben geen tong en groef. Voor daken en vloeren word doorgaans . OSB Platen 2x 1x 0. De grondstoffen zijn hoofdzakelijklijk afkomstig uit duurzaam beheerde bosbouw.


Tand en Groef mm dik Prijs : - per plaat 59… N. Alles horizontaal ofverticaal? Afwerking randen: Tong en Groef rondom. De richting van de buitenste lagen loopt gelijk aan de lengte van de plaat , de binnenste laag staat hier haaks op. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


Beschikbaarheid: In stock. Dit product kan online worden aangekocht, maar kan niet geleverd worden. Het kan enkel in ons winkelpunt worden opgehaald samen met de rest van uw bestelling.


Toepassingen: als ondervloer voor lamelparket of anders. De plaat zet de norm voor gebruik in dragende constructies in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Sterker dan het meeste naaldhout triplex, dankzij drie lagen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts