vrijdag 4 mei 2018

Woood keet speelgoedkist wit

Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. Wij zijn uitermate tevreden met de aankoop door het unieke systeem waardoor de klep niet uit zichzelf sluit en op gewenste stand blijft staan,. Demeyere speelgoedkist Tresor - wit - 55x65x2cm. In deze strakke opbergkist kunt u al het speelgoed van uw kinderen in één handomdraai netjes kwijt. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling?


Ideaal voor het opbergen van speelgoed en knuffels.

Bekijk de WOOOD Keet speelgoedkist van wit massief grenen bij Basiclabel. Ook verkrijgbaar in grijs. Snel, eenvoudig, en gratis bezorgd! Uit voorraad leverbaar en dagen be.


Gratis Achteraf Betalen. Bij ons slechts € 800. In deze opbergkist kunnen een hele hoop knuffels zodat deze. Alle spulletjes netjes opgeborgen in deze mooie Keet speelgoedkist.


Materiaal1 FSC grenenhout.

MontageGeleverd als bouwpakket, eenvoudige montage. Garantie Fabrieksgarantie . De kist heeft een klep aan de bovenzijde en is voorzien van een veer, zodat het deksel nooit te hard kan dichtklappen. Aan de zijkant van de kist zitten openingen waaraan je de speelgoed kist gemakkelijk kunt . Gemaakt van massief grenen, afgewerking in de kleur Wit. Woood speelgoedkist opbergkist Keet wit.


Deze wit massief grenen opbergkist met een horizontale v- groef belijning wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie. Een kind kan de was doen. De kist is gemaakt van massief grenen en ook te bestellen in de kleur grijs. Wordt u ook zo moe van het rondslingerende speelgoed van uw kind? De handige opbergkist wordt geleverd als bouwpakket met eenvoudige handleiding.


WOOOD - Opbergkist KEET wit met veilig deksel veersysteem. Dennis speelgoedkist steel. Deze artikelen zijn onderdeel van onze vaste collectie en worden zo goed als mogelijk continu op voorraad gehouden. Indien het artikel onverhoopt niet voorradig is dan blijft het artikel in backorder staan en wordt deze . Berg al het speelgoed van uw kinderen op in deze stoere Keet kist van woood.


Het staat ook nog erg leuk op de slaapkamer. Vervaardigd van dennenhout wat dit een zeer stevig product maakt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android . Deze stevige opbergkist KEET is stoer en stijlvol. De deksel sluit door middel van een veer. Deze massief grenen kist is gespoten in wit en de kist heeft horizontale v-groeven die een solide uitstraling geven. Van deze prachtige en tijdloze kist KEET zul je jarenlang plezier hebben.


Neem contact met ons op voor meer informatie. Word u ook gek van al het speelgoed van uw kinderen wat door elke kamer slingert? Al het speelgoed op één plek: Dat is de droom van iedere ouder. Deze speelgoedkist maakt opruimen en ordenen nu wel heel makkelijk.


Doe-het-zelf-idee-ladekast-van-vintage-veilingkisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts